Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona instala una estació meteorològica que pot informar als ciutadans del municipi

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha instal•lat una estació meteorològica en el municipi, amb la qual es pot oferir a la ciutadania informació referida a les temperatures previstes, anàlisis de pluviometria, velocitat del vent o les previsions sobre la humitat en l'ambient. De moment, és possible accedir a aquestes dades a través de la pàgina web http://inforatge.com/meteo-lapobladevallbona, encara que està previst que s'incloga també en l'APP La Pobla Info i en la mateixa pàgina web de l'Ajuntament poblà.

El regidor de Medi Ambient i Agricultura en el consistori de la Pobla de Vallbona, Javier Descalzo, ha explicat que aquesta adquisició s'efectua per un doble motiu: "D'una banda considerem útil que els nostres veïns i veïnes disposen d'aquesta informació. Per una altra, amb aquesta eina podrem elaborar informes relatius a pluges intenses o forts vents, que a vegades poden generar desperfectes en empreses del municipi, així com en cultius. Fins i tot en habitatges de particulars es produeixen danys i no sempre és senzill justificar què ho va ocasionar. Amb les dades que ens ofereix l'estació meteorològica serà més senzill tramitar les reclamacions davant les entitats asseguradores".

L'estació que s'ha instal•lat en el nostre municipi disposa també d'un sistema d'alertes, que estan connectades amb personal específic (Protecció Civil, Policia Local), i que permeten tenir constància de vents amb una intensitat superior a l'habitual, així com pluges especialment abundants: "Considerem rellevant que tant els regidors i el mateix alcalde de la Pobla de Vallbona com a agents de Policia Local o efectius de Protecció Civil disposen d'una eina que els indique en temps real qualsevol incidència que puga permetre'ns donar una resposta més eficaç i immediata", afig l'edil de Medi Ambient i Agricultura.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal