Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els firers donen 400 entrades perquè els xiquets de Bétera amb menys recursos puguen gaudir de la fira d’atraccions

L'Associació d'Industrials Firers de Llevant ha regalat, un any més, 400 tiquets a l'Ajuntament de  Bétera perquè els xiquets i xiquetes de la localitat en risc d'exclusió social puguen gaudir de la fira d'atraccions situada a l'albereda.

Aquests tiquets es distribuiran entre els menors d'entre 3 i 12 anys de les famílies registrades en Serveis Socials amb menys ingressos i per tant, en risc d'exclusió social.

Tal com explica la regidora de Festes i Drets Socials, Raquel Puig, "és una forma de què els xiquets i xiquetes amb menys recursos puguen gaudir també d’uns 5 o 6 viatges cadascun en les atraccions de la fira durant aquestes festes".

Seran els tècnics de Serveis Socials de l'Ajuntament de Bétera els encarregats de contactar amb aquestes famílies i repartir de manera equitativa els 400 viatges.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon