Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La cinquena edició d'Estiuejar-te amplia l'oferta de visites turístiques de Llíria amb visites quadrilíngües

Descobrir el  passat i rememorar la història visitant les restes monumentals de Llíria  forma part de  la proposta d'Estiuejar-te, el programa de visites de Turisme Llíria durant el mes d'agost. Per cinquè any consecutiu i dirigit a veïns i turistes podran enlluernar-se amb un recorregut turístic pels principals monuments de la localitat amb la principal novetat de l'opció quadrilíngüe; amb visites en castellà, valencià, anglès i francès.

Estiuejar-te torna amb l'objectiu de “ampliar la nostra oferta turística també durant el mes d'agost” explica el regidor de Turisme. “Obrim en vacances, en una època en la qual tenim la capacitat de rebre a un gran nombre de turistes. Aquest 2018 és l'any “Llíria. Ciutat de Meravelles” i estem treballant per potenciar i difondre encara més el ric patrimoni que tenim la sort de tindre a la nostra ciutat”.

Les visites d'Estiuejar-te són totalment gratuïtes. Durant tres setmanes consecutives, Turisme Llíria ofereix un recorregut per la Llíria Històrica. Els dissabtes 11, 18 i 25; la visita es realitzarà en castellà i valencià, mentre que els diumenges 12, 19 i 26, seran en anglès i francès. “Amb aquesta oferta plurilingüe volem atraure a la nostra ciutat els turistes nacionals i internacionals que pernocten a les platges de València i, d'aquesta manera, potenciar també els sectors de la restauració i el comerç local” ha conclòs el regidor.

La cinquena edició d'aquesta proposta turística proposa un recorregut urbà pels principals monuments de la Llíria Històrica, a través d'un trajecte de dues hores de durada que visitarà els Banys Àrabs, la Muralla Medieval i l'Església de la Sang. La visita finalitzarà en la Plaça Major amb la visita a Ca la Vila i a la imponent façana de l'Església de l'Asunción, una de les joies del barroc valencià.

Per a participar, no és necessària la reserva de places, ja que la inscripció es realitzarà el mateix dia de la visita en l'oficina Tourist Info, situada al carrer Sant Vicent Ferrer, 19. Per a més informació, contactar amb Turisme Llíria al telèfon 962791522 o al correu electrònic touristinfo@lliria.es.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon