Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Joves de la Pobla de Vallbona recapten diners en favor de Crida'm durant la celebració del 'Sopar Jove' d'estiu

Se le entregan a Crida’m el dinero recaudado en el ‘Sopar Jove’ de 2018.

L'edil de Joventut del consistori poblà, Lucia Sanchis, ha lliurat avui els diners que es va recaptar en el 'Sopar Jove' celebrat el passat 28 de juliol. Més de 300 joves van acudir al sopar i van permetre que es recaptaren 325 euros, que han sigut lliurats a l'Associació Crida'm. En l'acte han estat presents representants dels 'quintos' que van nàixer l'any 2000.

La joventut de la Pobla de Vallbona va tornar a demostrar, durant la celebració del 'Sopar Jove' d'estiu, el seu caràcter solidari i altruista. Una vegada més van acudir al Parc Municipal 'Benjamín March Civera' per a passar una gran nit, en companyia dels seus amics, per a sopar en bona companyia i gaudir de l'actuació de l'Orquestra Mito. Però les ganes de passar-ho ben no estan renyides amb tenir present a col·lectius que agraeixen tota l'ajuda que se'ls puga prestar.

"A joves que participaven en aquest sopar se'ls convidava a decidir a quina entitat s'anava a lliurar els diners que es va arreplegar. I ells i elles van determinar que fora a Crida'm, un col·lectiu que treballa en l'estimulació i desenvolupe xiquets i xiquetes de fins a 6 anys i amb diversitat funcional", explica l'edil. En representació d'aqueixa col·lectiva va acudir Andrea Soriano, qui es va mostrar agraïda per poder rebre aqueix donatiu.

Lucia Sanchis ha destacat la implicació de les i els 'cinquens' nascuts l'any 2000: "És un plaure veure als joves de la Pobla de Vallbona interessats per donar-li un bon ús als diners que s'havia obtingut amb les inscripcions per al 'Sopar Jove'. Es demostra, un any més, que els xics i xiques del nostre municipi volen ajudar a tot tipus de col·lectius".

Aquesta edil va determinar, en accedir a aquest càrrec, que les iniciatives que es promouen des de l'àrea de Joventut tingueren un marcat caràcter solidari. Així, els diners obtinguts en el 'Sopar Jove' de 2015 se li va lliurar a Creu Roja (després del recompte de les votacions de les persones que van assistir); en 2016, a l'associació 'Àsia'; en 2017 se li va lliurar al 'Projecte Animalista La Pobla de Vallbona-PAP' i, en el present any, el beneficiari ha sigut Crida'm.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon