Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

37 joves menors de 30 anys s'han incorporat aquest dilluns 6 d'agost a l'Ajuntament de Bétera per a treballar gràcies al AVALEM+

 Aquesta actuació s'emmarca dins el programa "Avalem +", i té una durada d'un any. El programa, impulsat per Servef a través de fons europeus, compta amb una subvenció de 537.290 euros i una aportació municipal de 163.151 euros i ha sigut tramitada per la regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament de Bétera.

37 joves s'incorporen a treballar a l'Ajuntament de Bétera gràcies al programa AVALEM +

D'entre els 37 joves contractats trobem diferents perfils. 22 d'ells tenen titulació acadèmica: 4 són tècnics en gestió administrativa, 1 tècnic de RRHH, 1 tècnic de medi ambient, 1 enginyer industrial, 1 TASOC, 12 auxiliars administratius, 1 enginyer en geomàtica i topografia i 1 tècnic superior en administració en sistemes informàtics en xarxa.

Els altres 15 joves sense titulació acadèmica prestaran els seus serveis com a peons de la construcció, peons agropecuaris i conserges. Per poder optar al programa, els candidats, menors, han d'estar inscrits en el SERVEF i ser beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

El regidor d'Ocupació, Augusto Sevilla (Assemblea Bétera Ciutadana) ha assenyalat que “aquests incentius a la contractació de joves són molt interessants doncs permeten que joves amb una titulació acadèmica o sense ella, adquireixen una primera experiència laboral què contribuirà a millorar la seua posterior inserció laboral".

"Per a nosaltres l'ocupació és una prioritat, ja que afecta directament a la situació de les famílies de Bétera, per això seguim treballant per obtenir el màxim d'ajudes en aquesta àrea. De moment hem aconseguit més de 3 milions i mig d'euros en subvencions per a programes d'ocupació", ha explicat el regidor de l’àrea.

Reunió informativa

Des de la regidoria d'Ocupació ia través del A.D.L es va convocar als joves de la localitat a una reunió informativa el dia 24 d'abril sobre la iniciativa europea "Avalem +" que va comptar amb la presència del director del SERVEF de Burjassot, Enrique Brines, així com la persona responsable de Garantia Juvenil a l'oficina del SERVEF de Burjassot.

Durant la mateixa es va informar dels beneficis d'aquest programa i des de l’ADL es va exposar els projectes que es posarien en marxa des de l'Ajuntament de Bétera per als joves.

Aquest pla del Servef compta amb un import de 50 milions d'euros, cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon