Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Organitzat per "Amics de la Música SAB', el nordamericà Evan Feldman donarà una conferència el dissabte 21 de juliol

Serà en Sant Antoni de Benaixeve i sobre les Bandes de Música Educatives,  es tracta de potenciar amb aquestes conferències el projecte de "l'Escola de Música Rubato"  que prepara la Societat Amics de la Música de Sant Antoni de Benaixeve que és qui organitza  la visita del reconegut director nord-americà, Evan Feldman (Universitat de Carolina del Nord) per al pròxim 21 de juliol en la qual oferirà una masterclass gratuïta de didàctica de direcció,  oberta a tot el públic interessat, especialment de la comarca del Camp del Túria.

Aquesta Associació musical  "Amics de la Música de SAB"  va oferir i va donar recentment al poble de Sant Antoni un pasdoble de la mà del Director de la societat musical - Enrique Barrachina- qui  va acompanyar en aquell acte a l'autor del pasdoble denominat 'Sant Antoni de Benaixeve' dirigint la banda per a l'ocasió  el propi autor Frank Cogollos (Carcaixent).

El conferenciant Evan Feldman va estar dirigint el dimecres passat 18 de juliol, en el Mercat de Colón, la València Youth Wind Ensemble, en un espectacle que va ser molt ben acollit pels afeccionats i per molt públic concentrat en l'impressionant edifici modernista de València.

La conferència tindrà lloc en Sant Antoni de Benaixeve a les 11'30 hores del dissabte 21 de juliol en el local multiusos de la plaça del municipi (Plaza de l'Ajuntament)

Evan Feldman

És professor associat de Música en la Universitat de Carolina del Nord en Chapel Hill, on dirigeix el conjunt de vent i la Banda Simfònica i ensenya cursos de direcció i d’educació musical. Sota la seua direcció, la UNC Wind Ensemble ha sigut convidada a actuar en la convenció anual de l’Associació d’Educadors de Música de Carolina del Nord i de la Convenció Nacional de Directors de Bandes d’Instituts.

Paral·lelament és director musical del Triangle Wind Ensemble des de 2011, i dirigeix la Banda de Concerts de Greensboro, i l’Orquestra de cambra Jove de Mallarme.

La primavera passada va oferir el primer MOOC (Curs obert massiu online) dedicat exclusivament a la realització i la tècnica d’assaig. Més de 17.000 alumnes es van matricular en el curs a través de Coursera.org. per als programes d’educació musical universitaris de tot el país.

També col·labora com a especialista en La intuïció d’un Compositor (Meredith Music Publishing), escrivint capítols sobre la música de vent de Sir Richard Rodney Bennett, David Bedford, i Adam Gorb. Els seus escrits han sigut publicats en El instrumentista, el Iowa Bandmasters Journal, el MENC Music Educators Journal, i la IGEB (Societat Internacional per a la Promoció i Recerca de la música de vent).

També ha publicat arranjaments amb Tierolff Muziekcentrale de Ralph Vaughan Williams, George Enescu, Antonín Dvořák, Ariel Ramírez i Sergei Prokofiev.

Dr. Feldman va obtenir un Doctorat en Arts Musicals en Direcció de la Eastman School of Music, on va estudiar amb Donald Hunsberger i Mendi Rodan i es va exercir com a Director Assistent de la Eastman Wind Ensemble i Eastman Wind Orchestra.

Evan Fedman


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon