Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

'Vilamarxant Junts Podem' insta a l'Ajuntament a posar-se a la disposició de la Generalitat Valenciana per a col·laborar acollint refugiats del Aquarius

Segons informen des de l'organització municipal de Vilamarxant Junts Podem, han presentat un escrit a l'Alcalde Jesús Montesinos per a que Vilamarxant puga col.laborar en les tasques d'acolliment.

Malgrat el vergonyós comportament dels diferents governs europeus amb els refugiats que arriben fugint de la mort i la miseria, arribaran al port de València 624 persones que foren rescatades pel vaixell “AQUARIUS”, desprès que li fora denegat per part d’Itàlia i Malta, el seu desembarcament.

Per part de la Generalitat Valenciana se está organitzant junt a diverses ONG’s i Ajuntaments, el protocol d’acollida, i es per això, que el nostre poble Vilamarxant, que va  ser declarat com a “CIUTAT REFUGI” en acord Plenari de setembre de 2015, te l’obligació de arribada l’hora, col•laborar de manera activa amb l’acollida d’aquestes persones refugiades.

Vilamarxant Junts Podrem, a instat per mig d’un escrit presentat per registre d’entrada, al Sr. Alcalde-President En Jesús Montesinos, a ficar-se a disposició de la Generalitat Valenciana per tal de col•laborar amb les tasques d’acolliment, ficant a l’abast dels mateixos els recursos de que disposa l’ajuntament, així com participar de les reunions i iniciatives que en aquest sentit es puguin realitzar, col•laborant amb els pobles vins de la comarca que están oferint-se en aquest sentit.

Desitgem que aquest oferiment es produeixi i que ens informen a la població del desenvolupament dels conteniments.


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :