Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja Pot proposa a l'Ajuntament que el municipi de Riba-roja puga acollir 10 de les persones del vaixell Aquarius

El grup municipal Riba-roja Pot, amb l'objecte que l'Ajuntament de Riba-roja puga mostrar la seua posició solidària amb persones que ho estan passant malament ha presentat una moció de forma urgent en la qual sol·licita que el municipi de Riba-roja a 10 persones procedents del vaixell Aquarius ple d'immigrants procedents d'Àfrica. Per a açò el grup municipal proponent indica allotjar-los en l'Alberg municipal, que es troba sense ús des que fa més d'un any es van acabar les obres en ell i que pràcticament ha estat buit des de la seua construcció.

A més es proposa que es modifique els pressupostos municipals, si fóra necessari, per a poder donar-los també un acolliment digne amb aliments i cobrint les seues necessitats bàsiques, a l'espera que puguen incorporar-se a la nostra societat.

"Sabem que hi ha molts ajuntaments bolcats amb els refugiats del Aquarius, però per al nostre grup és una necessitat també actuar en el nostre poble demostrant la solidaritat que ja manifestem amb la crisi de refugiats Síria.

Des d'aquest grup esperem l'actuació immediata de l'equip de govern, i encara que no done temps a votar la moció perquè cal actuar molt abans, que es donen passos en el sentit de la proposta feta.

No es tracta de llevar ajudes a altres col·lectius, sinó d'augmentar-les a causa del nostre compromís social, i si és necessari llevar pressupost d'altres partides més supèrflues. Es tracta d'una crisi humanitària a la qual no podem tornar el cap.

Al contrari del que ha fet indignament Itàlia, nosaltres proposem actuar en adreça oposada i acollir al costat de nosaltres a aquestes persones que es troben totalment indefenses”,




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon