Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Nàquera encarrega la redacció del Pla General a una entitat privada després de la seua adjudicació administrativa

El document amb la reordenació de quasi 4.000 hectàrees s'exposarà al públic el pròxim mes de juliol

L’Ajuntament de Nàquera ha fet un pas més cap a la nova ordenació del municipi amb la contractació dels serveis de redacció del Pla General Estructural per part de l’empresa valenciana IDOM Consulting. L’adjudicació, signada per l’alcalde i regidor d’Urbanisme, Damián Ibáñez, el passat 24 d’abril, ha sigut realitzada per procediment obert, triant-se l’oferta econòmicament més avantatjosa per un import total de 110.412,50 euros, el qual tindrà la durada d’un any podent-se prorrogar un altre més.

Una actuació prèvia i necessària a la Participació Pública als veïns i interessats, que es realitzarà previsiblement el pròxim mes de juliol, i a l’aprovació per part de l’Ajuntament. Així, el document final permetrà reordenar les 3.826 hectàrees del territori local de forma adaptada a la nova realitat social i econòmica que viu el municipi i suposarà la vertebració del terme municipal, ja que definirà la infraestructura verda, la xarxa primària de dotacions, classificarà el sòl i ordenarà el sòl no urbanitzable.

Posteriorment, el consistori redactarà el Pla de l’Ordenació Detallada, el qual desenvoluparà de forma més detallada l’ordenació estructural.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon