Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Iberdrola inicia la construcció de la subestació elèctrica de Carrasses. La subestació va ser la raó per la qual es va trencar el primer pacte de govern de la legislatura

L'alcalde de Llíria i representants de la companyia visiten els terrenys on s'ubicarà la infraestructura

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, acompanyat pels regidors Consuelo Morató i Francesc Fombuena, ha visitat hui, junt amb representants d'Iberdrola, la zona on s'ubicarà la nova subestació elèctrica que servirà per a donar servici al polígon de Carrasses i a l'Hospital de Llíria, així com a altres demandes en diversos sectors del nucli urbà i les urbanitzacions, i inclús d'altres poblacions veïnes.

La companyia construirà esta infraestructura en un terreny dotacional de quasi 6.600 metres quadrats situat entre el centre hospitalari i el sector industrial. Iberdrola ha iniciat els treballs de replantejament del solar i la duració de les obres està estimada en 18 mesos aproximadament.

Cal assenyalar que, amb la futura subestació, al reduir-se el transport del subministrament elèctric, es produirà un significatiu avanç en l'eficiència i optimització dels recursos energètics.

L'alcalde Manolo Civera hi ha destacat que esta actuació “dóna una solució definitiva als problemes de subministrament energètic en la zona i contribuirà a reforçar l'interés que està generant el polígon de Carrasses, que a poc a poc està veient l'arribada d'empreses, com ja ho han fet fins ara Power Electronics i Pinturas Montó”.

L'origen del primer trencament del pacte al 2015.

Al octubre del 2015 tant PSOE com Compromis- MOVE trencaren el pacte per la construcció de la subestació.

En un comunicat emès i publicat en la pàgina web municipal, l'alcalde de Llíria, el socialista Manuel Civera, tanca la crisi del govern local que va començar amb la retirada de les competències a dues regidores de Compromís-MOVE sobre el polígon industrial de Carrasses, prenent ell la decisió amb els regidors del seu grup municipal (PSOE) en el govern local..

Davant la retirada de les competències, el grup Compromís va emetre un altre comunicat pel qual advertia 'El nostre grup no recolzarà projectes que alberguen dubtes de legalitat'.

Es tractava d'una referència clara a la pretensió de l'alcalde de solucionar els problemes urbanístics del polígon (la falta de subministrament elèctric) amb la cessió d'una parcel·la que permetera a Iberdrola col·locar en ella una subestació elèctrica.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon