Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Fins a 12 joves de La Pobla de Vallbona podran aconseguir una beca com a corresponsals de la Llar Jove

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona, a través de la regidoria de Joventut, convoca una nova remesa de beques perquè joves estudiants de l'IES 'La Vereda', el Col·legi Sant Rafael i el Col·legi San José, es convertisquen temporalment en 'corresponsals' de la Llar Jove. Amb aquesta iniciativa, xics i xiques del municipi donen a conéixer les activitats que s'ofereixen per a joves de la localitat. A canvi, se li ofereixen xicotetes ajudes econòmiques i descomptes per a activitats que es promouen des de l'àrea de Joventut (cursos formatius, activitats d'oci i entreteniment, etc.).

En aquesta ocasió seran 12 les beques que s'ofereixen als joves del municipi que vulguen implicar-se en aquesta iniciativa. La durada d'aquestes 'corresponsalies' és de tres mesos, durant el curs escolar 2018/19 (octubre, novembre, desembre). El termini per a sol·licitar aquestes beques s'inicia avui (28 de juny) i acaba el 7 de juliol. D'aqueixes 12 beques, 10 s'oferiran a estudiants de l'IES 'La Sendera', mentre que l'alumnat del Col·legi Sant Rafael i el Col·legi San José podrà optar a una beca per cada centre.

Des de la corporació municipal poblana s'explica que es recompensarà aquesta participació amb 75 euros i la possibilitat de gaudir gratuïtament de dues activitats que es promoguen des de la Regidoria de Joventut (exceptuant els cursos homologats per l'IVAJ, on s'aplicarà un descompte del 20%). Poden sol·licitar aquestes beques els xics i xiques que estiguen empadronats de la Pobla de Vallbona; que estiguen matriculats en centres educatius d'aquest municipi; i que tinguen edats compreses entre els 12 i els 24 anys.

Les persones que es convertisquen en 'corresponsals' de la Llar Jove hauran d'acudir a les reunions que es convoquen, distribuir la informació que se'ls proporcione des de la Regidoria de Joventut, elaborar informes mensuals que incidisquen en els resultats obtinguts en la difusió de propostes que organitza aquesta regidoria i redactar una memòria final, quan finalitze la beca.

Segons explica l'edil de Joventut, Lucia Sanchis, "amb aquestes beques aconseguim que xics i xiques del municipi actuen com difusores de les activitats que promovem. Amb açò, aconseguim a un major nombre de joves i també rebem d'ells tant la resposta que s'origina davant la nostra programació com les propostes que aqueixos habitants els plantegen: alternatives, suggeriments, modificacions... en suma, arribem a més gent i aconseguim que els joves s'interessen en la presa de decisions, la qual cosa implica prendre consciència de l'associacionisme, la participació ciutadana i la millora de les polítiques juvenils".
Per a accedir a las bases d'aquestes beques, cliqueu ACÍ.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon