Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Alumnes de l'IES de l'Eliana del Cicle Mitjà d'Atenció a situació de Dependències han fet pràctiques a França

Set alumnes de l'IES l'Eliana realitzen les seues pràctiques professionals a França

•  Les alumnes, que pertanyen a la primera promoció del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Atenció a Persones en Situació de Dependència, han pogut accedir a aquestes pràctiques gràcies al programa Erasmus+.

Set alumnes de l'IES l'Eliana, estudiants de la primera promoció del Grau Mitjà d'Atenció a Persones en Situació de Dependència, acaben de tornar de Montbrisson (França) on han realitzat més de 200 hores de formació pràctica. Les alumnes han sigut acollides pel Lycée Jean Baptiste d´Allard, soci del centre en el projecte europeu i col•laborador en l'intercanvi d'experiències educatives des de fa més de quatre anys. Allí han desenvolupat les seues pràctiques formatives en dues residències d'ancians i un centre de dia, on han realitzat tasques de cures bàsiques, assistència sanitària i animació i organització d'activitats bàsiques de la vida diària.

El projecte Erasmus+ K102, destinat a finançar les pràctiques en l'estranger d'alumnat de cicles formatius, ha fet possible aquesta acció educativa i les beneficiàries han valorat molt positivament aquesta experiència, que no solament ha perfeccionat la seua formació professional, sinó que també ha contribuït a reforçar la seua maduresa, autonomia i el seu creixement personal. El mateix projecte europeu ha permès a més que quatre professores del Departament de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l'IES L'Eliana hagen viatjat a Montbrisson (França) per a intercanviar experiències educatives amb el seu soci francés i conèixer les característiques dels recursos amb els quals compta aquest país per a persones en situació de dependència. D'altra banda, l'IES l'Eliana ha acollit a 4 alumnes del Lycée Jean Baptiste d’Allard per a realitzar les seues pràctiques professionals a València, també en el marc del programa Erasmus+.

L'IES l'Eliana ha resultat beneficiari d'un nou projecte K102 de pràctiques formatives en l'estranger per als dos pròxims cursos escolars, 2018/2019 i 2019/2020, dels quals es beneficiaran els alumnes del Cicle d'Atenció a Persones en Situació de Dependència. El Departament de Serveis Socioculturals i a la Comunitat del centre educatiu està valorant la possibilitat d'ampliar els llocs de destinació de l'alumnat, amb l'objectiu de millorar les competències lingüístiques en altres idiomes i conèixer la realitat educativa i professional d'altres països europeus.

 

Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :