Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 800 joves van acudir a l'esplanada del P3 en La Pobla de Vallbona, per a gaudir del festival de música hip-hop 'Trappin Vallbona'.

Aquest esdeveniment lúdic, a més, tenia un vessant solidari, que va permetre recaptar més de 300 quilos de menjar per a gossos, gats i aus (lloros, periquitos i canaris). Les persones que van acudir a aquest festival també van aportar diners i medicaments per a mascotes, que es repartiran entre quatre societats dedicades a l'atenció d'animals (que es troben en la comarca del Camp de Túria).

La segona edició de festival 'Trappin Vallbona' va complir amb les expectatives i va servir per a demostrar que la gent jove de la Pobla de Vallbona i altres localitats veïnes té un gran interés per la música hip-hop, les batalles de galls i la presència de diversos DJ per a barrejar els millors temes. A més, la presència de grans actuacions (Kinky Bwoy i Big Fish) va fer que aquesta edició tinguera una gran estirada entre els seguidors de la música rap i trappin.

Lucia Sanchis, edil de Joventut en el consistori poblà, es va mostrar molt feliç per com es va desenvolupar aquesta activitat: "La gent els està passant molt bé, amb quasi 12 hores de bona música i un ambient agradable, en el qual els xics i xiques de la localitat es diverteixen al mateix temps que s'impliquen en una bona causa: ha sigut molt agradable comprovar com la joventut poblana vol passar-ho ben mentre aporta diners, menjar i aliments. L'any passat va ser per a ajudar a persones que ho necessitaven i enguany ha sigut para col•lectius que ajuden a animals abandonats". Les xifres registrades per l'organització d'aquest esdeveniment apunten a més de 800 assistents en aquesta successió d'actuacions musicals.

Finalment van ser més de 300 els quilos de menjar de tot tipus, a més de medicaments i 215 euros, que es repartiran divendres que ve 18 de maig entre quatre protectores d'animals: Associació Àsia (Llíria), SVPAP (Sant Antonio de Benaixeve), Naturalesa i Animals (Pedralba) i Ajuda a gossos entre amics (Benaguasil). Tant els diners com el material es repartiran entre aquests col•lectius.


Més de 800 joves van acudir a l'esplanada del P3, situada enfront de l'institut de la Pobla de Vallbona, per a gaudir de les activitats que formaven part del festival de música hip-hop 'Trappin Vallbona'.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon