Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Benaguasil està duent a terme una sèrie d'actuacions per millorar els parcs municipals

Treballs necessaris per a mantindre els parcs per a la diversió i l'entreteniment dels més xicotets.

Els treballs, emmarcats dins del pla integral de millora dels parcs infantils del municipi, contemplen la renovació de diversos gronxadors, papereres i bancs de polietilè, la reposició del sòl de cautxú, l'eliminació de grafits, a més de treballs de pintura i reparació dels jocs que tinguen qualsevol desperfecte.

Per a açò s'ha destinat una inversió de 150.000 euros, a executar en totes les zones d'oci del municipi.

Les tasques de millora i condicionament s'han iniciat en el parc del carrer Merendilla i de forma progressiva s'estendran per la resta de parcs municipals (parc del Pilar, del vaixell, de la plaça Edetania, del Cementeri, etc).

En aquest sentit s'han començat en el parc de la Merendilla a esborrar els grafits provocats pel "vandalisme", a tractar i envernissar la fusta dels bancs, així com a pintar-los de colors. Altres treballs que estan realitzant-se són la col·locació de nous mòduls de jocs, així com els operaris han supervisat tots els mecanismes i  el sòl de cautxú perquè tots  els elements de joc estiguen en perfecte estat d'ús, ja que com s'ha destacat des de l'Ajuntament “els parcs són espais d'oci i gaudi dels nostres xiquets i joves i suposen un punt de reunió de primer ordre en la nostra localitat, per la qual cosa és un dels principals compromisos de l'equip de govern reformar i millorar aquestes instal·lacions tan visitades pels xiquets i pels seus pares, perquè puguen gaudir d'elles de manera completa, adequada i segura”.

En els pròxims dies els treballs de millora s'iniciaran en el parc del vaixell, zona infantil en la qual s'ha previst realitzar una ampliació de l'àrea de jocs donada la gran afluència de gent que freqüenta aquest parc.



L'Ajuntament de Benaguasil està duent a terme una sèrie d'actuacions per millorar els parcs municipals

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon