Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Fins a 30 jóvens accediran al nou projecte - escola taller - T'Avalem de Llíria

El projecte està dirigit a menors de 30 anys que, a més de rebre formació en una especialitat professional, tindran un contracte de treball remunerat. El centre comptarà amb tres tallers i 10 alumnes-treballadors per a cadascun

La Generalitat, a través del SERVEF, ha concedit una subvenció 600.000 euros a l'Ajuntament de Llíria per a posar en marxa un nova escola taller T'Avalem durant un any. El projecte està dirigit a menors de 30 anys que, a més de rebre formació en una especialitat professional, tindran un contracte de treball remunerat. El centre comptarà amb tres tallers i 10 alumnes-treballadors per a cadascum.

Les persones sol•licitants han d'estar inscrites en el SERVEF i figurar com a beneficiàries actives en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. A més, hauran d'estar registrades en les especialitats d'operacions de construcció de fàbriques i cobertes (codi EOCB0208), activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria (codi AGAO0108), i soldadura amb elèctrode revestit i TIG (codi FMEC0110).

Segons ha explicat el regidor de Foment Econòmic, Ferran Pina, el marc d'actuació del T'Avalem 2018 “serà el parc de Sant Vicent i l'adequació d'alguns dels seus espais, com la zona de servicis”.

Esta escola taller també contractarà un director, un monitor per a cada un dels tallers formatius, un professor de suport i un auxiliar administratiu. L'Ajuntament publicarà pròximament la convocatòria per a optar a estos llocs de treball.

A més d'esta iniciativa de formació professional, el consistori edetà ha iniciat esta mateixa setmana el projecte Et Formem “Centre Cívic El Prat” per a 30 desocupats. Este centre, subvencionat també amb 600.000 euros, compta igualment amb altres tres tallers formatius. 


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :