Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Fins a 30 jóvens accediran al nou projecte - escola taller - T'Avalem de Llíria

El projecte està dirigit a menors de 30 anys que, a més de rebre formació en una especialitat professional, tindran un contracte de treball remunerat. El centre comptarà amb tres tallers i 10 alumnes-treballadors per a cadascun

La Generalitat, a través del SERVEF, ha concedit una subvenció 600.000 euros a l'Ajuntament de Llíria per a posar en marxa un nova escola taller T'Avalem durant un any. El projecte està dirigit a menors de 30 anys que, a més de rebre formació en una especialitat professional, tindran un contracte de treball remunerat. El centre comptarà amb tres tallers i 10 alumnes-treballadors per a cadascum.

Les persones sol•licitants han d'estar inscrites en el SERVEF i figurar com a beneficiàries actives en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. A més, hauran d'estar registrades en les especialitats d'operacions de construcció de fàbriques i cobertes (codi EOCB0208), activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria (codi AGAO0108), i soldadura amb elèctrode revestit i TIG (codi FMEC0110).

Segons ha explicat el regidor de Foment Econòmic, Ferran Pina, el marc d'actuació del T'Avalem 2018 “serà el parc de Sant Vicent i l'adequació d'alguns dels seus espais, com la zona de servicis”.

Esta escola taller també contractarà un director, un monitor per a cada un dels tallers formatius, un professor de suport i un auxiliar administratiu. L'Ajuntament publicarà pròximament la convocatòria per a optar a estos llocs de treball.

A més d'esta iniciativa de formació professional, el consistori edetà ha iniciat esta mateixa setmana el projecte Et Formem “Centre Cívic El Prat” per a 30 desocupats. Este centre, subvencionat també amb 600.000 euros, compta igualment amb altres tres tallers formatius. 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal