Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Restaurant "La Vaca" de Llíria, únic de Camp de Túria que ha participat a les primeres jornades de la clòtxina valenciana del Patronat de Turisme

  “Del tros al plat”  se celebra des d'avui i fins al 10 de juny de manera simultània en 14 restaurants d'onze municipis valencians.

Durant dues setmanes, els restaurants adherits a la proposta oferiran plats amb la clòtxina valenciana com a protagonista principal: Karak, Pelegrí i L’Incontro, de València; La Pitanza, de Pedralba; Hermanas Bau, de Mislata; K-Anròs, de Alcàsser; Castillo, de Godella; El Tinell de Calabuig, de Ontinyent; Casa Carmina, El Saler; La Vaca, de Llíria; La Sequieta y El Terç de Alaquàs, i El Cerrao de Sot de Chera.

El Patronat de Turisme de València impulsa, en col·laboració amb l'Associació de Cuineres i Cuiners de la Comunitat Valenciana, les primeres Jornades de la clòtxina valenciana “Del tros al plat” que se celebren des d'avui i fins al 10 de juny de manera simultània en 14 restaurants d'onze municipis valencians.


Tal com assenyalava la diputada de Turisme de la Diputació de València i responsable del Patronat de Turisme de València, Pilar Moncho, a propòsit de l’Entrada de la Clòtxina, celebrada la setmana passada en el Mercat del Cabanyal, “anem sumant nous agents a la filosofia “Del Tros al Plat”, que reivindica el territori valencià com a destinació turística excel·lent i com el camí més curt a la felicitat del visitant, a través de plats genuïns elaborats amb productes autòctons”.

Segons va comentar Moncho, “la filosofia que inspira el programa ‘Del Tros al Plat’ va calant en la nostra societat i s'està consolidant com un símbol de qualitat i d'excel·lència turística que no acaba ni es configura com una acció a l'ús, sinó que senta les bases per a oferir productes turístics que perduren en el temps i siguen sinònim d'autenticitat”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon