Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

I Festa del Llibre de Bétera el cap de setmana del 20 al 22 d'abril

Compta amb diferents activitats per a celebrar el Dia de Llibre (23 d'abril, Sant Jordi).

Programa I Fira del Llibre de Bétera a Casa Nebot

El programa comença divendres dia 20 d'abril amb la inauguració de l'exposició de fotopoemes "Canyes i fang", un homenatge gràfic i literari a l'escriptor valencià Vicente Blasco Ibáñez, que inclou un recital de poesia a les 19:00h.

El dissabte 21 d'abril, a les 12:00h, l'espectacle de Vicent Cortés Llibreaccions, per a totes les edats. A les 12:45h, presentació del llibre La Calderona, de David Coronado, i a les 18:00h, El corral de las comedias, una de les peces més afamades de Miguel de Cervantes.

El diumenge 22 d'abril, a partir de les 11:30h, Contes, contats pels  iaios i iaies. I per a tancar, un espectacle de titelles a càrrec de Marimba Marionetas: El gran llibre dels xicotets misteris, a les 12:45h.

Totes són gratuïtes i dins del programa s'ha donat veu a la gent gran que vulga contar relats de la seua infantesa. Ho podran fer el diumenge 22 i han d'omplir una sol·licitud dirigida al departament de Cultura, i presentar un formulari d'inscripció a l'ajuntament abans del dilluns 16 d'abril a les 14:00h.

 El formulari es pot arreplegar al mateix ajuntament.

Els iaios i les iaies que vulguen participar en esta marató de micro-relats hauran de fer memòria per a recuperar un conte de la seua infantesa, que haurà de durar uns cinc minuts per a poder establir un cert ritme a l'activitat. Es permetrà un màxim de dues intervencions, i l'organització es reservarà el dret de limitar el nombre d'aparicions a fi que puga participar la major quantitat de gent possible.

Els contes podran anar dirigits a públic infantil, familiar o adult. Poden ser històries escrites per la persona que les conta, relats propis de la narració oral o de la literatura escrita, i amb temàtica de lliure elecció, tot i que l'organització suggerix "contes de la nostra infantesa".
Cal recordar que per a participar s'ha d'entregar el formulari d'inscripció (que es pot arreplegar a l'ajuntament) junt amb una sol·licitud adreçada al departament de Cultura, abans del dilluns 16 d'abril a les 14:00h, a l'ajuntament.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :