Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Del 16 al 23 d'abril a L'Eliana amb motiu del Dia Internacional del Llibre, nombrosos actes participatius orientats especialment a joves del municipi

L'Eliana celebrarà del 16 al 23 d'abril la tradicional “Setmana del Llibre Escolar”



Aquesta edició de la “Setmana del Llibre Escolar” organitzada per la Regidoria d'Educació i Infància se celebrarà des del dilluns 16 d'abril al dilluns 23, per això l'àrea encapçalada per l’edil Eva Santafé, organitza un any més un gran nombre d'activitats amb l'objectiu d'acostar a joves, xiquets i xiquetes del nostre municipi a la lectura de llibres.

Del dilluns 16 al divendres 20, els alumnes i les alumnes d'infantil i de primer cicle de primària podran gaudir del conta contes “El Petit Princep” a càrrec de Rebombori Cultural. A més es realitzaran tallers al voltant de la figura de “El Petit Príncep”. Aquests tallers han sigut organitzats per l'alumnat d'educació infantil de l'IES L'Eliana en homenatge al 75 aniversari d'aquesta novel•la, la més famosa de l'escriptor i aviador francès Antoine de Saint-Exupéry.

Un altre dels plats forts d'aquesta setmana tindrà lloc el dimarts 17 amb la celebració de la “Fira l’Aventura de la Literatura”. Aquesta activitat compta amb diversos actes programats en el Parc de la Pinada (Passeig Secondo Baldín), Plaça d'Europa i Auditori Municipal on es farà lliurament dels premis “So de les Paraules” i “Eliaventura 2018”, per a finalitzar amb la representació teatral de “La Princesa Sense Castell” a càrrec de Aplae.

La “Setmana del Llibre Escolar” seguirà les seues activitats amb conta contes en la Biblioteca Municipal, concert de rock infantil, tallers didàctics, animació, tallers creatius i jocs literaris. El punt i final ho posarà el Dia Internacional del Llibre que se celebrarà el 23 d'abril. Per a aquest dia gran del llibre, des dels diferents centres educatius del municipi els alumnes podran donar recomanacions sobre llibres i experiències en la lectura, dins de l'activitat “Jo llig, et conte?”. El fermall d'or ho posarà el documental i xarrada “Còmic-on Episodi IV”, creat pels alumnes de cambra de l'ESO de l'Eliana.

A més en la Biblioteca Municipal fins al pròxim 15 de maig s'imparteix formació a usuaris d’animació lectora, activitats dirigides als alumnes del tercer curs d'educació infantil i primària.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon