Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La sisena edició del Clinic de Futbol Base Femení se celebrarà el pròxim 8 de maig a l'Eliana.

L'Eliana serà la seu del pròxim Clinic de Futbol Base Femení
Qualsevol xiqueta de 8 a 12 anys no federada ja pot inscriure's a través de la web de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (http://www.ffcv.es/wp/clinic-femenino/) i aprendre amb el cos tècnic de seleccionadors d'esta entitat.

Després de la reeixida celebració de cinc Clinics a Bunyol, Castelló, la Vila Joiosa, València i Ontinyent en la present campanya esportiva 2017-18, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha programat una nova edició que es desenvoluparà en els terrenys de joc de la nostra localitat.

El Clinic de Futbol Base Femení està dirigit a xiquetes no federades d'entre 8 i 12 anys d'edat, que poden aprendre la metodologia de treball de les Seleccions femenines autonòmiques al costat dels responsables del cos tècnic de la Federació.

Totes les xiquetes participants s'exercitaran en una completa sessió d'entrenament en la qual també podran conèixer de primera mà a les protagonistes de la Selecció Autonòmica Valenciana Cadet.

El Clinic començarà a les 17:30 hores, i a la seua finalització el combinat autonòmic valencià femení Sub-16 disputarà un partit amistós d'exhibició davant un equip representant del CDFB L'Eliana.

La regidora d'esports, Eva Santafé, ha posat en valor l'elecció de l'Eliana per al desenvolupament d'esta trobada que reunirà a desenes de joves esportistes “estem molt satisfets d'aquesta elecció, és un reconeixement a l'esport femení de la nostra localitat, més del 30 per cent de les dones de l'Eliana practiquen esport i aquestes xifres s'incrementen entre les més joves, este és el resultat del bon treball realitzant durant molts anys en el Poliesportiu Municipal”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon