Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria dedicarà 400 mil euros a reorganitzar urbanísticament la zona del carrer Garcilaso


L'Ajuntament invertirà 400.000 euros en la pavimentació del carrer Garcilaso, l'obertura i continuació de la mateixa cap al carrer Benisanó i la consolidació i estabilització dels talussos del vessant del Tossal de Sant Miquel, situat al costat d'un edifici de vivendes.

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, acompanyat per la regidora d'Urbanisme, Consuelo Morató, i l'edil d'Obres, Francesc Fombuena, i l'arquitecte municipal, s'ha reunit amb els veïns del carrer Garcilaso per a informar-los de les actuacions que es van a executar en l'entorn d'esta via situada en el barri del Pic.

Amb estes obres, “volem regenerar esta zona que es trobava molt degradada, a fi d'integrar-la en el traçat urbà del municipi i dotar al barri de millor accessibilitat, mobilitat i seguretat”, ha destacat l'alcalde Manolo Civera.

En la primera fase del projecte s'han eliminat elements que estretien l'inici del carrer en la seua intersecció amb el carrer del Pic, així com les zones amb ressalts de roca que reduïen l'espai del carrer, per a ampliar-la i donar-li una secció més urbana. També s'ha intervingut en la renovació dels servicis d'abastiment d'aigua i sanejament i es va a finalitzar amb l'empedrat. El cost d'estes obres ha suposat una inversió superior als 63.000 euros.

El segon projecte a iniciar-se serà la continuació del carrer Garcilaso en la seua obertura cap al carrer Benisanó. El cost d'esta intervenció ascendix a més de 226.000 euros, es prolongarà durant tres mesos i consistirà en la realització d'un  nou carrer. En esta obra serà molt rellevant l'eliminació d'un massís rocós existent en la part inferior de l'àrea d'actuació.

El projecte també contempla l'estabilització  de talussos del vessant del Tossal de Sant Miquel adjacent al grup de vivendes de VPO. Per a això s'ha dotat en el pressupost d'enguany la quantitat de 110.000 euros per a realitzar la contenció del talús amb malles ancorades al terreny per mitjà de xarxa de cables i la creació d'una barrera amb un tanca vegetal.

“Estes actuacions manifesten la voluntat del Govern municipal en el desenrotllament urbanístic de Llíria, on des de l'inici de la legislatura s'han promogut accions de regeneració i renovació urbana per als barris més antics del municipi i amb més necessitat inversions, com ha sigut el Pla ARRU, amb finançaments a fons perdut per a la rehabilitació i nova construcció de vivendes i regeneració urbana”, hi ha assenyalat Manolo Civera.

Imatge que recrea les actuacions a realitzar i la seua inclusió en l'actual entorn

situació actual


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal