Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Visita L'Eliana una Delegació polític-esportiva de Xina encapçalada pel director general d'Esports i el president de la Federació de Futbol de Xina


L'Ajuntament de l'Eliana ha acollit el divedres 2 de febrer a una delegació xinesa, al capdavant de la qual han estat el director general d'Esports i el president de la Federació de Futbol d'aquest país. Al costat d'ells, un nodrit nombre de representants del Tianjin FC, club d'elit en el país asiàtic que ha visitat el nostre municipi per a participar en un parell de partits amistosos contra el CDFB l'Eliana.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, s'ha encarregat de donar la benvinguda a la comitiva xinesa. Torrent ha explicat als visitants que l'Eliana “és una localitat de 19.000 habitants, situada a 17 quilòmetres de València i en la qual conviuen persones de 82 països. Les persones no nascudes a Espanya suposen un 12% del nostre cens i ens considerem un municipi obert i hospitalari, amb voluntat d'intercanviar experiències culturals, esportives, econòmiques i comercials amb ciutats com la seua. Esperem que la seua estada a l'Eliana siga agradable i desitgem tornar a comptar amb la seua presència d'ací a poc temps”.


L'alcalde, acompanyat per l'edil d'Esports (Eva Santafé), ha lliurat uns obsequis amb els representants xinesos, els qui han agraït el tracte oferit al municipi de l'Eliana, del que han destacat la seua tranquil•litat, bellesa i bon acolliment.

Posteriorment, els membres de l'equip de futbol Tianjin FC han visitat el camp de futbol municipal, on s'han disputat dos partits amistosos: en el primer, un combinat de futbol mixt (en categoria aleví) ha disputat un entretingut xoc; després s'ha jugat un altre partit amistós de futbol masculí, també amb jugadors en categoria aleví.

El president del CDFB l'Eliana, Vicente Zamora, s'ha mostrat molt content per com s'ha desenvolupat la jornada: “Ha sigut molt interessant viure aquesta experiència i comprovar com els joves integrants del nostre club han gaudit sobre el terreny de joc en uns partits amistosos en els quals han pogut conéixer a xics i xiques d'un altre país, amb els qui comparteixen la seua passió pel futbol”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal