Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant: 30 Mesos incomplint el manament del Plenari article de Salvador Bonet i Vidal


Després de 30 mesos a l'Ajuntament de Vilamarxant, constatem la falta d'interés per part de l'equip de govern amb l'Alcalde Jesús Montesinos (PSPV-PSOE) al cap, per complir amb els manaments del Plenari, per fer complir els acords aprovats per iniciativa de Vilamarxant Junts Podrem, amb l'excusa com ara "és molt complicat" "els tècnics no saben com implementar-ho" o el més greu "hi ha coses més importants", paraules que l'únic que revela és la total falta d'interés i respecte per les resolucions presses al plenari de l'Ajuntament, fins i tot, d'aquelles que s'aprovaren amb UNANIMITAT, i pregunte, perquè voten a favor i aproven mesures si no estan disposats a complir-les? Tal volta la resposta està en la vergonya que suposaria votar aquestes resolucions en contra de cara als seus votants, però no suporten que la iniciativa vinga per part d'una candidatura municipalista recolzada per PODEM Vilamarxant, eixa és l'única realitat, però el que més en sorprén és que aquesta actitud siga recolzada i mantinguda per part de COMPROMIS, partit de la coalició de govern, un partit que es presenta a priori com un partit progressista i nacionalista, ¿...?, i que recolza la formació d'un govern format pel PSPV-PSOE, COMPROMIS i CIUTADANS, encara que aquesta formació (C's) va quedar fora de l'Ajuntament al expulsar al seus dos regidors que formaren coalició de govern, actualment l'equip de govern està format per PSPVPSOE i COMPROMIS, amb el recolzament de dos regidors no adscrits, és a dir no representen a cap partit polític.

Era molt important traure al Partit Popular del govern de l'Ajuntament, però, quasi igual o més, apartar a la candidatura municipalista Vilamarxant Junts Podrem, a l'estar recolzada per PODEM Vilamarxant, tant de la coalició de govern, com refrenar i invisibilitzar qualsevol iniciativa municipal que pogués tindre alguna repercussió al municipi, és vergonyós i intolerable aquest tipus de política, almenys per part d'aquells que es presenten com a capdavanters del canvi al consistori municipal.
Iniciatives com ara l'aprovada per UNANIMITAT i que varen portar al plenari de juliol de 2015, en matèria d'emergències als nuclis de població rural, encara està en fase d'estudi, després d'un retard de 18 mesos, a la data que deuria d'haver estat completament implementada, VERGONYÓS I INTOLERABLE.

Iniciatives en matèria de medi ambient com ara la no utilització del GLIFOSATO, aprovada amb el recolzament de COMPROMIS, i que depén de les seues competències en medi ambient, no hi ha una dotació suficient ni econòmica ni material per portar-la amb efectivitat, fent-se un ús municipal de productes amb un alt grau d'inoperància, poc transparent i d'una utilització molt dubtosa en la seua forma de fer-ho, amb més d'un any de la seua aprovació. VERGONYÓS i INTOLERABLE..
Són tan sols dos exemples, per antics, de qüestions sense resoldre, sense cap tipus d'excusa reial, o mínimament raonable, senzillament, una total falta de voluntat política de complir els manaments del plenari.

És per açò que Vilamarxant Junts Podrem amb el recolzament de PODEM Vilamarxant, denunciem públicament aquesta situació, exigim a l'equip de govern que complesca els manaments del Plenari, que cal recordar que són d'obligat compliment, i demanem a COMPROMIS que deixe d'una vegada de recolzar aquest tipus de comportament polític i que recolze de manera decidida, reial i efectiva, les polítiques i iniciatives progressistes i de canvi que per part nostra estem portant i que moltes propostes han sigut aprovades per ells mateixos als plenaris, així mateix anunciem que farem tot el que siga al nostre abast per fer complir les resolucions preses, denunciant-lo públicament, per mitjà dels plenaris o fins i tot amb les mesures legals que es puguen prendre.

Salvador Bonet i Vidal
Regidor de Vilamarxant Junts Podrem
SG (en funcions) PODEM VilamarxantPublicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal