Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja aconsegueix el compromis de Diputació per a dues rotondes i un carril bici per millorar l'acces a les urbanitzacions de zona Nord

La Diputació adaptarà l'obra per a complir amb el Pla d'Acció Territorial sobre prevenció del Risc d'Inundació

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga i la regidor d'Urbanisme, Teresa Pozuelo s'han reunit  amb el director general d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge, José Luis Ferrando Calataiud per a avançar en el projecte de construcció de les dues rotondes i el carril bici cicle-per als vianants que connectarà el casc urbà amb les urbanitzacions de la zona Nord.

Es tracta d'una de les obres més importants de les previstes en execució per al segon semestre de 2018, que a més millorarà l'accessibilitat cap a la Pobla de Vallbona i L'Eliana. 

Gràcies al compromís de l'àrea de Carreteres de la Diputació de València, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria compleix així una reivindicació històrica dels veïns i veïnes d'aquestes zones residencials, que podran accedir amb garanties de seguretat al casc urbà, a través d'un carril cicle-per als vianants, des del Clot de Navarrete (Línia 1 Metrovalencia), Santa Rosa, Entrenaranjos, Montealcedo, Parc Montealcedo, El Molinet i Santa Mónica.

Aquest carril que a més tindrà connexió amb el Parc Fluvial, enllaçarà amb els 6 quilòmetres de carril bici que connecten els edificis públics i instal·lacions esportives municipals fins a la Urbanització València la Vella i l'entrada a Porxinos.

En la reunió celebrada aquest matí s'han perfilat algunes modificacions que la Diputació haurà d'esmenar en el projecte per a adaptar-ho al Pla d'Acció Territorial sobre prevenció del Risc d'Inundació a la Comunitat (PATRICOVA) i al Sistema Nacional de Cartografia de Zones Inundables (SNCZI).

Les variacions del projecte, que no afectaran a l'estructura del pont, hauran de contemplar un lleuger aixecament de la rasant, per a ajustar-se a la normativa.Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal