Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria acollirà el XXV Campionat d'Espanya de pardals cantors els dies 26 i 27 de maig

L'Ajuntament de Llíria organitzarà junt amb la Societat Esportiva  Concòrdia-Edeta i la FOCSE, Federació Ornitològica Cultural Silvestrista Espanyola, el vint-i-cinqué campionat a nivell estatal de pardals cantors.

El torneig nacional reunirà a 350 participants, arribats des de diferents punts de tota Espanya. Els exemplars presentats, 700 pardals de camp, cuidats en captivitat i ensinistrats per al seu lluïment vocal, mostraran les seues refilades en dotze pistes dedicades a les quatre modalitats silvestres que componen el campionat: passerells, cagarneres, verderols i gafarrons, així com les tres mixtes, corresponents a pardals creuats amb canaris per a la intensitat del cant.

El regidor d'Esports, Pedro Vicente, s'ha reunit hui amb els presidents d'ambdós associacions, Vicente Igual i Miguel Soler, i el vicepresident de FOCSE, Paco Verdeguer, per a preparar els detalls de l'organització d'este esdeveniment esportiu.

“És un orgull per a Llíria poder acollir este certamen d'una activitat tan arrelada en el nostre poble,  al mateix temps que cal agrair a les associacions participants la labor de foment i recuperació d'esta tradició centenària” ha declarat Pedro Vicente.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon