Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana estrena senyals d'aparcament destinades a períodes festius i de celebracions


Amb motiu de les festes i celebracions que impliquen talls de carrers per a desfilades, processons o cavalcades l'Ajuntament de l'Eliana ha instal·lat senyals verticals que informaran a la ciutadania sobre aquestes situacions temporals.

L'àrea de seguretat ciutadana de l'Ajuntament de l'Eliana i la Policia Local, per tal de millorar la regulació del trànsit i l'ordenació de l'aparcament durant les diferents celebracions ha instal·lat 33 senyals verticals en els recorreguts oficials de cavalcades, desfilades o processons, entre altres manifestacions festives, la finalitat de les quals és informar a la ciutadania d'aquests talls de trànsit temporals.

La novetat d'aquests senyals o pals fixos instal·lats en la via pública és que contenen un caixetí que permaneix tancat quan no hi ha cap esdeveniment que suposa una alteració, mentre que quan es produeix alguna celebració que representa una modificació del trànsit o aparcament s'obrirà l'esmentat caixetí amb l'ordre de la Policia Local.

Al mateix temps, és necessari recordar que l'incompliment de les normes indicades en aquests senyals pot suposar la retirada dels vehicles per la grua en el cas d'obstaculitzar el recorregut oficial d'una carrera, cavalcada, desfilada o processó, amb el consegüent cost que serà repercutit al propietari del vehicle. A més, la instal·lació d'aquests senyals també suposa una millora per al treball dels agents i la pròpia logística municipal, en eliminar els triangles de sòl que informaven d'aquests talls fins a hui, sent substituïts per aquests senyals amb major visibilitat.

A aquestes 33 nous senyals, se sumen 57 que delimiten places de mobilitat reduïda i, altres 13, que actualitzen senyals de càrrega i descàrrega.

El regidor de seguretat ciutadana, Pere Inglés, ha reconegut l'avanç d'esta iniciativa “guanyem en seguretat i eficàcia a l'hora d'aplicar les normes de circulació i, també, quant a l'ordenació del trànsit i l'aparcament durant les celebracions”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal