Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria signa un acord per a facilitar el pagament telemàtic d'impostos municipals

La Seu Electrònica oferix un nou servici per al pagament dels tributs municipals
L'Ajuntament de Llíria i Caixa Popular firmen un conveni de col·laboració per a la posada en marxa d'esta plataforma online
Permetre el pagament online dels impostos i tributs municipals. És l'objectiu del conveni de col·laboració firmat entre l'Ajuntament de Llíria i Caixa Popular, un pas més en la implantació de la nova seu electrònica.

D'esta manera, l'alcalde Manolo Civera i la directora de l'oficina local de Caixa Popular, Alicia Alfaro, van rubricar este acord pel qual l'entitat financera prestarà el servici d'esta passarel·la de pagament, sense cost per al consistori.

L'Ajuntament de Llíria va posar en marxa, el passat 1 de desembre, la seua seu electrònica en una primera fase, per a facilitar l'accés del ciutadà a l'administració per mitjà de mitjans telemàtics. Ara, afig una nova de les operatives previstes, el servici de pagament online dels impostos municipals, que està disponible en l'àrea de Tributs i Pagaments de la Seu Electrònica.

"Açò significa que, si el contribuent ja tenia accés a consultar els conceptes pels quals tributa o l'estat dels seus rebuts, amb la implantació d'este sistema podrà pagar-los sense haver de desplaçar-se al seu banc o a l'oficina de recaptació", ha aclarit l'alcalde Manolo Civera.

Esta passarel·la de pagament es basa en el sistema d'autenticació 3D Secure intel·ligent, la qual cosa permet pagaments telemàtics directes, senzills, i sobretot, segurs, durant les 24 hores del dia tots els dies de la setmana.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal