Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Regidoria de Joventut de l'Eliana organitza el dissabte 13 de gener l'esdeveniment: “Survival Zombie”


Aquest dissabte els zombis envaeixen l'Eliana.  La Regidoria de Joventut organitza un esdeveniment “Survival Zombie” que convertirà els carrers del municipi en escenari de terrorífiques escenes, en les quals els veïns i veïnes de totes les edats que ho desitgen poden ser protagonistes.



'Les formes d'oci evolucionen', segons manté la Regidoría de Joventut de l'Eliana  i com a prova d'açò organitza  l'esdeveniment que tindrà lloc dissabte que ve als carrers de l'Eliana. La Regidoria de Joventut ha organitzat per al 13 de gener una “Survival Zombie” que no deixarà indiferent a ningú. Els habitants del municipi podran ser testimonis o protagonistes de tota una aventura fictícia però en temps i espais reals: Els zombis envaeixen l'Eliana.

La intenció de l'esdeveniment és traslladar tota la diversió, la intriga i l'emoció d'un videojoc a la “vida real”, perquè els personatges siguen de carn i os i puguen interactuar entre ells. Per a açò, l'empresa World Real Games té elaborat un minuciós guió que portarà als participants pels carrers de l'Eliana amb l'objectiu de complir la difícil missió de sobreviure a la invasió. Açò serà possible gràcies a un ampli equip d'actors i figurantes que aportaran realisme a l'acció.

L'activitat està dirigida a públic de totes les edats, fins i tot menors d'edat que compten amb autorització dels seus pares o tutors. Per a participar cal inscriure's prèviament en la web www.survivalzombie.es, podent encarnar a un ésser humà que fuig espaordit o a un zombi disposat a arrasar amb tot. A més, a un preu assequible. L'organització inclou, per als que trien ser zombi, la possibilitat de gaudir d'un servei de maquillatge i caracterització amb uns resultats espectaculars. Una vegada inscrits, cal acudir el dissabte 13 a les 20:00 hores a l'Escola d'Adults per al check-in i preparar-se per a la invasió que començarà a les 23:00 hores a la Plaça del País Valencià. Els participants seran agrupats i dirigits per personal de l'organització i hauran de superar proves establides per a aconseguir un lloc segur, esquivant els atacs dels zombis, ja de matinada.

Aquesta experiència ja s'ha dut a terme amb gran èxit des de fa quatre anys en altres municipis del nostre país. Per a la regidora de Joventut, Isabel Montaner, “aquesta és una bona oportunitat per a oferir als joves i no tan joves del municipi una forma diferent i sana d'oci i fer-los viure una excitant aventura plena de diversió i emocions, sense eixir de la localitat”. La regidoria regalarà 10 inscripcions al llarg d'aquesta setmana a través del compte de Instagram de l'Ajuntament #lelianagram.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon