Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona presentà el passat 15 de gener el Pla d'Igualtat Municipal i l'Oficina d'Atenció a la Igualtat i DiversitatDurant la presentació d'aquest Pla s'ha explicat que l'objectiu d'aquesta iniciativa és anar acabant, de forma gradual, amb una sèrie de comportaments masclistes i discriminatoris que s'han detectat en la població: "S'han efectuat estudis i hem notat que existeixen unes actuacions que solen passar desapercebudes per a una part de la societat, que no considera masclistes diverses actituds i accions que clarament són discriminatòries i atempten contra la Igualtat", explica l'edil de Drets Civils (Regina Llavata).

"Aquest projecte és ambiciós, ja que promou més de 90 accions que durem a terme al llarg dels pròxims quatre anys. Va ser una satisfacció que, durant el passat Ple, totes les forces amb representació política en el consistori votaren a favor. Ara ens plantegem dur a terme una actuació ambiciosa, que desitja implantar una autèntica igualtat entre dones i homes. També lluitem per l'erradicació de la màxima expressió d'aqueix masclisme, que és la violència física contra les dones", prossegueix Llavata.

Després de la presentació del PIOM, també s'està donant a conéixer l'Oficina d'Atenció a la Igualtat i Diversitat: un espai que compta amb l'actuació de la tècnica d'Igualtat (Laura Valero), qui s'encarregarà d'atendre els requeriments que se li transmeten tant en l'esfera que aborda la igualtat entre homes i dones com els casos en els quals es vulga aconseguir informació sobre la diversitat sexual.

"La tècnica d'Igualtat ja està assistint a la 'Comissió de Convivència' de l'Institut de la Pobla de Vallbona, per a donar a conéixer la seua labor i establir el primer contacte amb qualsevol jove del municipi que desitge contactar amb ella i transmetre-li la seua disposició a abordar els problemes que puguen tenir els xics i xiques del nostre municipi. Sempre mantenint el màxim nivell de confidencialitat, i assessorant de forma adequada a cada persona", conclou l'edil de Drets Civils.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal