Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona obté un préstec de 3'5 milions per a inversions en carrers, carreteres i edificis d'ús públic

També ha signat un acord amb l'empresa Idai Nature perquè aquesta mercantil es convertisca en un patrocinador que apareixerà en les instal·lacions esportives municipals més importants (el camp de futbol, el pavelló i el trinquet). A canvi d'una quantitat econòmica, aquesta empresa es donarà a conéixer a diversos espais públics, mentre que l'Ajuntament poblà ja té decidit en què emprarà els diners que aporta Idai Nature.

Tal com explica l'edil d'Esports en el consistori poblà, Iris Marco, "en el Consell de l'Esport ja es va plantejar la necessitat de dotar a les nostres instal·lacions esportives de desfibril·ladors amb els quals es puga donar resposta als casos de parada cardiorespiratòria. En eixe mateix òrgan es va constatar que era necessari instruir a, almenys, un representant de cada club que fa ús de les instal·lacions esportives municipals".

"Per a açò, l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona va decidir assumir el 80% de les despeses que suposaven els cursos de formació, que s'impartiran en els pròxims mesos. Teníem previst fer front a aqueixa inversió amb fons propis, però la signatura d'aquest acord ens permetrà cobrir aqueixa part, corresponent-li als clubs fer front al 20% restant", conclou Marco.

L'alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha agraït a Vicente Ledó (president d'Idai Nature) la seua voluntat de formar part "no solament de l'activitat econòmica del municipi, sinó també del seu teixit social. És important que les empreses no solament visualitzen el seu abast econòmic en establir-se en aquest municipi, sinó que s'impliquen en activitats de tipus associatiu, cultural o esportiu. Estem molt contents amb el pas donat per aquesta mercantil i desitgem que siga el primer de molts altres exemples".

Signatura d'un crèdit de 3,5 milions

La jornada d'avui s'ha iniciat amb la signatura d'un crèdit que permet al consistori disposar de 3,4 milions d'euros per a efectuar inversions en diferents zones del municipi on és necessari millorar l'estat de carreteres, carrers i edificis públics. L'alcalde poblà ha explicat que aquest crèdit es desglossa en dos: s'ha sol·licitat un crèdit de 2 milions amb una entitat bancària i un altre d'un milió i mitjà amb un altre banc. A aquesta xifra cal afegir la inversió que el mateix consistori ja tenia previst efectuar en diverses inversions, la qual cosa suposarà que la corporació municipal destinarà en 2018 més de 4,5 milions d'euros en aquestes inversions.

Per a Josep Vicent Garcia aquestes actuacions "són fruit de la reducció del deute municipal, que s'ha baixat de 9 milions a 3 en el termini que portem de legislatura, la qual cosa ens fa ser capaces d'encarar el futur amb capacitat per a endeutar-nos no en despeses corrents, sinó en inversions que són molt importants per als veïns i veïnes que resideixen en la nostra localitat. Afectaran diversos espais de tota la localitat i és indubtable que era necessari escometre aqueixes obres ja, davant la falta de voluntat en anys previs".

Garcia recorda que aquestes actuacions "no solucionaran totes les deficiències que existeixen en aquest municipi, ja que moltes són fruit de no haver tingut un creixement ordenat i unes altres són conseqüència d'una deixadesa en el manteniment de diferents espais públics. És clar que no es poden solucionar de colp tots els problemes que sabem que existeixen a sa Pobla, però sí que podem assegurar a la ciutadania que totes aquestes actuacions es basen en estudis que s'han fet per a detectar les actuacions que requerisquen una resposta més immediata... i, en qualsevol cas, seguirem treballant perquè tots els nostres veïns i veïnes perceben aqueixes millores"..

Signant el crèdit

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon