Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Mags arrivaren a Bétera acompanyats de Falles, Majorals i la Banda de Música

Els Reis Mags han visitat Bétera un any més. Ho han fet carregats de regals, atencions i molta cura a l'hora d'arreplegar les cartes que centenars de xiquets i xiquetes els han lliurat. La regidoria de festes, amb ajuda dels majorals, va organitzar la benvinguda a Ses Majestats així com el recorregut de la cavalcada del dia 5, que començava en l'Albereda i finalitzava al voltant de les huit de la nit al Palauet, amb parada a la parròquia de la Mare de Déu dels Desemparats. Dins de la Casa de la Cultura, els regidors de l'ajuntament ajudaren els patges a distribuir els regals.

A les 16:30h estaven preparades a l'Albereda les carrosses que formaven part de la comitiva que acompanyaria als Reis Mags. La banda de música també estava llesta, així com els músics de la Colla Xe què burrà i molts fallers i falleres de Bétera.

Les famílies més puntuals ja aprofitaven per a saludar als Reis de l'Orient i fins i tot per a fer-los entrega de les cartes amb les peticions. 

Ses Majestats baixaren de les carrosses per a entrar en la parròquia de la Mare de Déu dels Desemparats, on entregaren l'or, l'encens i la mirra com a ofrena a Jesús, i escoltaren els raonaments del retor José Martínez, qui recordà que si algun xiquet o xiqueta deixava de rebre algun dels regals que havia demanat, no seria per haver-se portat malament, sinó perquè els reis l'havien repartit entre xiquets més pobres que no pogueren ni enviar la carta. 

Els Reis Mags isqueren de la parròquia amb volteig de campanes i focs d'artifici, i continuaren camí cap al Palauet. Allí, els regidors de l'Ajuntament s'encarregaren de tirar una mà als patges, perquè al costat dels reis, pogueren fer entrega dels regals a tots els menuts. 




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal