Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El recentment adquirit Trinquet Municipal de La Pobla s'està reformant amb una inversió de 32.700 euros

Ja han començat les obres en el Trinquet Municipal, que suposarà una important millora per a aquesta infraestructura esportiva. S'està substituint l'actual sòl (de 'pedra de bateig') per un altre nou, per a afavorir que el pot de la pilota siga més regular, constant i previsible.

En aquesta actuació s'estan invertint 32.700 euros, i és una de les diferents obres que pretén escometre l'actual equip de govern en el Trinquet Municipal (que va ser adquirit pel consistori poblà durant el present any). El desgast que patia el sòl d'aquest espai municipal, a causa de la deterioració acumulada al llarg dels anys, suposava un problema per als i les pilotaris que disputaven partides a la Pobla de Vallbona.

Per a solucionar aquesta situació, l'equip de govern poblà ha invertit fons propis en la substitució de les lloses que cobreixen tot el sòl, amb un material que és el més benvolgut entre els qui formen part del circuit esportiu en les modalitats d'escala i corda i galotxa. També s'han canviat les reixetes de recollida d'aigües pluvials, que ara han quedat ocultes.

Les obres van començar dimarts passat i es perllongaran durant el pròxim mes de gener. S'espera que acaben a la fi del primer mes del pròxim any. Durant 2018, en qualsevol cas, s'escometran noves obres (per exemple, per a cobrir el Trinquet Municipal) que contribuiran a potenciar la pràctica d'aquest esport en la nostra localitat.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon