Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El II Duatló Escolar de Bétera, organitzat pel CEA, preparat per al 21 de gener


El CEA Bétera organitza el II Duatló de Bétera del diumenge 21 de gener, amb la col.laboració de l'ajuntament i la federació de triatló de la CV. És una prova puntuable per a la fase provincial dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Les incripcions acaben dimecres 17 de gener, s'han de fer on-line segons figura en www.triatlocv.org i estan convocades totes les escoles de duatló i triatló. Hi ha cabuda per a participants de 6 a 17 anys. 

Els participants recorreran diferents distàncies segons la categoria a què pertanyen per edat (prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet) però es manté una planificació que s'inicia amb un segment de carrera, després un segon de ciclisme i finalment un tercer més curt de carrera. La prova començarà a les 9:00h i acabarà a les 14:00h i es disputarà al Polígon de l'Horta Vella.

Carles Fuentes, responsable de la prova, recorda que l'any passat la data fixada incialment es va haver de canviar per alerta de vent, i el diumenge en què finalment es va disputar la prova, només tres categories pogueren fer-la, ja que tampoc feia bon oratge. "Així que enguany esperem que ens acompanye l'oratge perquè puguen competir tots i en bones condicions", explica, al temps que confirma que s'ha aconseguit arribar als 400 inscrits, que era un objectiu per a este 2018, a falta d'algus més que s'animen abans del dimecres 17.

Al mes de maig arribarà una prova de triatló que pertany a la lliga autonòmica.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon