Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A Vilamarxant els Reis van arribar punutals. Melcior, Gaspar i Baltasar reparteixen caramels, regals i molta il·lusió

Enguany, la Cavalcada va comptar amb una gran estrela que anunciava l’arribada del Reis Mags. Junt a ella, també desfilaren dos grans flamencs, i el públic va poder gaudir d’acrobàcies, malabars amb foc i de dos camallargs. També va actuar el Grup de Danses i Pastorets de Vilamarxant, amb una gran representació infantil, que va ballar la tradicional Dansa dels Llenyaters i la Nadala de Xest.

Sens dubte, la nit del 5 de gener és una de les més especials de l’any per als més menuts que esperen amb il·lusió l’arribada dels Reis de l’Orient. I així van esperar, ahir, els xiquets i xiquetes de Vilamarxant a Ses Majestats que arribaren, puntuals a les 18 h, per participar en la tradicional Cavalcada de Reis.
 
Un espectacle que precedia l’arribada de la comitiva reial, formada per una gran filera de patges i una carrossa, en forma de camell, que transportava a Melcior, Gaspar i Baltasar. Tancaven el grup, els més de 200 regals que després Ses Majestats i els seus ajudants van portar a diferents domicilis de Vilamarxant. Tots van passar pels carrers Sant Blai, Sant Miquel, Villarroya i Sant Jaume, repartint caramels sense gluten i altres llepolies entre els més menuts.

A continuació, van ser rebuts a l’Ajuntament, on els esperaven desenes de xiquets i xiquetes. Allí, els va ballar de nou el Grup de Danses i Pastorets. Després, van pujar a la balconada per saludar a totes i tots els assistents junt a Jesús Montesinos, qui els va donar la benvinguda i va convidar a tota la població a gaudir de la nit de Reis i de la presència de Melcior, Gaspar i Baltasar al poble.

Finalment, els més menuts van poder agrair als Reis de l’Orient la seua visita i es van fotografiar amb ells, desitjant que tornen a omplir d’il·lusió i somnis els carrers i el poble de Vilamarxant l’any que ve. 






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal