Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ximo Puig ha visitat el Centre de Coordinació d'Emergencies (112) de l'Eliana per agrair l'esforç dels treballadors

El municipi de l'Eliana ha rebut avui al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en la visita que tradicionalment fa el líder del Consell a les instal·lacions del Centre de Coordinació d'Emergències (112) que se situa en el nostre municipi. Com a amfitrions han estat el director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Àngel, i l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent.
La visita de Ximo Puig avui al Centre de Coordinació d'Emergències (112) de l'Eliana ha servit perquè el president de la nostra autonomia felicitara al personal que forma part d'aquest organisme (Policia Local, Bombers, Protecció Civil, Policia Local, Guàrdia Civil i Emergències Sanitàries) pel seu treball diari i desitjar-los unes bones festes i un feliç any 2018.
En el 112, Ximo Puig ha sigut rebut per José María Àngel (director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències) i l'alcalde de l'Eliana (Salva Torrent). També estaven presents edils del consistori de l'Eliana i la diputada Mercedes Berenguer. Durant la visita, tots ells han recorregut les instal·lacions del Centre de Coordinació d'Emergències i han conversat de forma distesa amb treballadors de les diferents àrees: Bombers, Protecció Civil i representants dels diferents Cossos i Forces de Seguretat
El cap del Consell ha connectat a través de videoconferència amb Emergències Sanitàries de València; la sala 091 de la Prefectura Superior de Policia Nacional de València; la Policia Local de la Vall d'Uixó; el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant; els Bombers Forestals de Morella; i el Centre Operatiu de Servei de la Comandància de València de la Guàrdia Civil.
A tots ells els ha dedicat Ximo Puig paraules d'elogi: "Us vull agrair, com a president de la Generalitat Valenciana, l'enorme esforç que demostreu diàriament per a atendre situacions en les quals és necessari donar una resposta ràpida i precisa. És un plaer comptar amb tants i tan bons professionals. El vostre bon fer és un estímul per a tota la nostra autonomia i una garantia que els nostres habitants disposaran d'una resposta adequada davant les situacions més adverses".
José María Àngel ha comentat que els diferents homes i dones que atenen les Emergències que es detecten al llarg de l'any "tenen un gran coratge i determinació". El director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències ha assegurat que prefereix no mirar al passat, sinó al futur, encara que ha assegurat que en els últims mesos s'han fet "importants passos en la coordinació de totes aquelles persones i col·lectius que exerceixen aquesta labor, la qual cosa s'ha traduït en una major eficiència".
Salva Torrent, per la seua banda, s'ha mostrat encantat per la visita de Ximo puig a l'Eliana: "El president del Consell sap que és un plaure comptar amb la seua presència en el nostre municipi, i li he transmés agraïment perquè les polítiques que està duent a terme estan ajudant als habitants de la nostra autonomia a millorar en molt diversos àmbits. D'altra banda, sempre és important reconéixer el treball que efectuen els treballadors i treballadores que es coordinen en el 112: les actuacions d'aqueixes persones ajuden a salvar vives i permeten tenir una resposta eficaç davant les situacions més complicades".

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon