Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana inicia una campanya nadalenca per 'un oci saludable'


Amb motiu de les festes nadalenques, l'Ajuntament de l'Eliana convida als joves a gaudir de les festes des d'un punt de vista responsable.




L'Ajuntament de l'Eliana conjuntament als festers i festeres del municipi i a L'Eliana TV, han llançat una campanya per l'oci saludable durant les festes nadalenques.

La campanya consta de dues videos, un protagonitzat per una xica que a mesura que avança la nit va “perdent el joc” pel consum d'alcohol i en el segon video podem veure a un xic que també, pel consum excessiu acaba “desapareixent”.

És oportú recordar de cara a les festes nadalenques amb reunions familiars, d'empresa i amics pel mig que es modere el consum de begudes alcohòliques i es practique un oci responsable, “no deixes que l'alcohol et guanye la partida”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal