La 69ª Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana (31 gener- 4 febrer del 2018) disputarà la segona etapa pel terme de Bétera La 69ª Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana (31 gener- 4 febrer del 2018) disputarà la segona etapa pel terme de Bétera
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La 69ª Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana (31 gener- 4 febrer del 2018) disputarà la segona etapa pel terme de Bétera

Així ho ha anunciat esta vesprada Ángel Casero, director de la prova i excampió de la Vuelta a España, que ha destacat que “l’orografia i la bellesa de la Serra Calderona conjuguen les condicions idònies per a la carrera”. 

El Saló de Plens del Castell ha sigut escenari de l’anunci que, per a l’alcaldessa de Bétera i regidora d’Esports, Cristina Alemany, suposa “un premi per al poble : cal agrair que milions de persones al món puguen conéixer Bétera gràcies a l’esport, ja que es tracta d’un esdeveniment amb dimensió internacional que s’emetrà íntegrament per Eurosport (televisió oficial de la Volta) de manera que les imatges arribaran a 59 països”.

Com a novetat per a l’edició del 2018, s’ha limitat la participació a set corredors per equip per a garantir la seguretat dels ciclistes. Hi haurà un màxim de 25 equips, 12 d’ells del World Tour.
Una carrera amb molta història 

La Volta és l’esdeveniment esportiu més antic de la Comunitat Valenciana, i la seua primera edició es remunta al 1.929 amb el nom de Vuelta a Valencia. Des d’aquell any, s’han succeït els canvis de nom, les interrupcions per diversos motius ( la Guerra Civil, problemes econòmics) i el 1984 pren el nom actual. 

Al setembre del 2015 un grup d’apassionats del ciclismo liderats per Ángel Casero decidiren recuperar la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana i, després de huit anys d’absència, el 3 de febrer del 2016 es disputava la 67ª edició de la prova. Tornava així una carrera amb llarga tradició que en el seu dia guanyaren ciclistes de la talla de Merckx, Hinault, Olano i Valverde, entre d’altres. 

Es disputa en estes dates precisament perquè molts equips es concentren a les nostres terres aprofitant la bona climatologia i l’orografia, i és el moment idoni perquè inicien la temporada recorrent les carreteres i paratges de la Comunitat Valenciana.  

La 69ª Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana serà el Gran Premi Banc Sabadell 


Foto:  María Casañ, directora de l’oficina Sabadell a Bétera, Ángel Casero, Cristina Alemany i Cristóbal Peña, director regional Castellón i València Nord del Banc Sabadell.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal