Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Divendres que ve dia 15 de desembre es farà lliurament dels premis als finalistes del XVI Certamen Escrits a la Tardor Vila de l'Eliana 2017

El XVI Certament Escrits a la Tardor ha rebut en aquesta edició 172 propostes literàries de les quals, després de la formació d'una comissió presidida per l'Associació de Club de Lectura de l'Eliana i realitzar la primera selecció, així com una segona selecció a càrrec del jurat, són tres els relats guanyadors en dues categories, la categoria primera i la juvenil.

La gala se celebrarà divendres que ve dia 15 de desembre a les 19:30 hores en la Casa de la Joventut, en el carrer General Pastor, en un acte en el qual estaran presents el jurat, els autors guanyadors així com familiars i amics dels mateixos.

Enguany la intenció és convidar a tot el teixit social per a conèixer aquest certamen que ja va per la décimosexta edició i que està adquirint cada any que passa un matís més nacional. Entre els guanyadors es troben autors que han participat des de Madrid i Lleida. Encara amb tot, veïns i veïnes segueixen contribuint al fet que la participació local siga una qüestió important dins del certamen.

En aquest lliurament de guardons es dirà un a un als beneficiaris i es procedirà al lliurament del xec així com a la lectura d'un xicotet fragment del relat guanyador. Hi ha dues categories premiades: categoria primera i categoria juvenil.

En la primera hi ha dues seccions, la de castellà, el relat guanyador del qual és el d'Antonio Palomares Blázquez, des de Madrid, amb el seu escrit “Pavoroso tren de la bruja”, i la secció en valencià, de l'autor Juan Vicente Llau Pitarch, veí de l'Eliana, amb el seu relat “Sense tir de gràcia”, el premi per a ambdues dues seccions d'aquesta primera categoria és de 900 euros.

En la segona categoria, la juvenil, solament es lliurarà el premi de la secció en castellà, que es correspon a l'autora Etna Miró Escobar, amb domicili de Lleida, el relat guanyador del qual porta per títol “Voce” i amb la qual serà premiada amb 300 euros. La secció de valencià de la categoria juvenil es declara deserta per no haver-se presentat relats per a participar en la mateixa.

La gala pretén a més, no solament donar a conèixer el certamen i cridar a la seua participació, sinó reconèixer als autors guanyadors d'edicions passades i és per açò que l'Ajuntament de l'Eliana ha editat un xicotet llibre que arreplega els relats guanyadors de la passada edició i que es lliurarà al públic assistent

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal