Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Xiquets i Xiquetes de l'Eliana visiten el saló de plens de l'Ajuntament el Dia Universal del Xiquet

L'Eliana rep als futurs representants del Consell dels Xiquets i Xiquetes

Aquesta primera reunió informativa coincideix amb el Dia Universal del Xiquet.
Avui 20 de novembre se celebra el Dia Universal del Xiquet i amb motiu d'aquest dia, l'Ajuntament de l'Eliana ha acollit en el saló del plens del consistori a un total de 32 xiquets i xiquetes de diferents centres educatius de l'Eliana per a realitzar la primera sessió informativa i de treball amb els quals seran els futurs membres del Consell dels Xiquets i Xiquetes de l'Eliana.

El Consell dels Xiquets i Xiquetes és una acció de l'Ajuntament de l'Eliana promoguda per la Regidoria d'Educació que el seu principal objectiu és que xiquetes, xiquets i adolescents tinguen una via de comunicació i fins i tot d'acció per a proposar, dialogar i debatre aspectes de la localitat de la qual elles i ells formen part i per tant, també els convé participar obertament.

Així doncs un total de 32 xiquets i xiquetes dels diferents col•legis públics (El Garbí, Verge del Carmen, l’Olivera i Montealegre) i privats (Col•legi Helis i Rivas Lluna) així com l'IES de l'Eliana s'han reunit avui i han participat en una dinàmica de grup perquè vegen en què consistirà el seu treball com a representants en el Consell dels Xiquets i Xiquetes. L'ajuntament els vol escoltar, perquè tal com ha explicat Eva Santafé, edil d'Educació i Infància, “els xiquets i xiquetes sovint tenen idees molt emprenedores”. En esta línia recorda que “L'Eliana reprèn aquest mecanisme de participació infantil que es va crear fa anys amb l'únic objectiu que xiquetes i xiquets siguen ciutadans actius i que participen en la creació del futur del nostre municipi”.

L'Ajuntament posa l'altaveu i els xiquets i xiquetes la veu per a expressar, proposar, fomentar, oferir, contribuir i impulsar. Tot enfocat al compliment dels drets de la infància i de l'adolescència i de garantir un buit als més xicotets –i no tan xicotets- en la construcció de la societat.

El Consell dels Xiquets i Xiquetes tindrà com a finalitat la de reunir-se en diverses sessions i actes plenaris que tindran lloc una vegada al mes a partir de desembre i allí proposaran millores del municipi i de l'educació que els afecten directament.Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :