Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Per Nadal, l'Ajuntament de La Pobla premiarà les millors il·luminacions i pessebres de comerciants i veïns

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona està organitzant una sèrie d'activitats d'entreteniment durant les festes nadalenques: hi haurà una gran oferta lúdica i esportiva. A més, es convoca una sèrie de concursos que pretenen afavorir la participació ciutadana, a l'hora d'engalanar la localitat i dotar al municipi del aspecte que és propi d'aquestes dates.

És el cas de el ‘Concurs de Betlems’, amb el qual es vol afavorir l'elaboració d'aquestes estampes nadalenques, amb la participació de veïns, associacions, entitats comercials i centres d'ensenyament. Hi haurà diferents premis (que tindran en compte les dimensions de cada proposta, així com la seua originalitat). Els qui desitgen revisar les bases, poden fer-ho clicant ací.



De la mateixa manera, l'actual corporació municipal (Compromís, PSPV, CUPo i EUPV) posa en marxa, enguany, una interessant iniciativa: és la primera edició del concurs d'il•luminació de balconades, façanes i aparadors. Baix el nom ‘Encen el Nadal a la Pobla’, s'espera que la ciutadania (particulars i empreses) en el seu conjunt s'impliquen i con. Hi ha diferents premis, i les bases es poden consultar clicant ací.

Fran Esteban, edil de Festes en el consistori poblà, explica que aquestes iniciatives s'orienten a “fomentar que els veïns i veïnes de la Pobla de Vallbona participen en les tasques de donar-li al municipi una imatge més nadalenca. Enguany, la gran novetat és el concurs d’il•luminació façanes, balconades i aparadors. Volem afavorir la participació ciutadana, volem fer que el municipi tinga un aspecte propi d’aquestes festes i volem premiar a aquelles persones que més s’impliquen en eixa activitat, amb premis molt interessants”.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon