Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana sol•licita d'Obres Públiques de la Generalitat actuacions per a millorar l'accessibilitat i seguretat dels vianants i conductors en els accessos de la CV-35

Obres públiques atendrà les peticions de l'Eliana en 2018.
Concretament, l'acció prioritària se centra en el carril de desacceleració i la rotonda de l'eixida 16 de la CV-35 (rotonda de Decathlon) on s'ha plantejat crear un segon carril d'accés a la rotonda, així com altres mesures complementàries per a la cura i manteniment del verd, que facilitarà la visibilitat dels conductors. Des del consistori s'ha plantejat la necessitat urgent de millorar esta situació, atès que en les últimes setmanes s'han produït diversos accidents en aquest punt. Una altra de les importants mesures serà la millora del acerado per als vianants i el carril bici per als qui no creuen la CV-35 amb vehicles motoritzats, facilitant la vertebració del municipi i fomentant mitjans alternatius al cotxe.


  L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, qui ja havia mantingut diverses reunions amb el Director General d'Obres Públiques, Carlos Domingo, ha rebut a l'equip tècnic de la Conselleria per a valorar al costat d'ells les possibles alternatives.

Al mateix temps, una altra de les accions que es durà a terme per a descongestionar l'eixida de l'Eliana a la CV-35 consistirà en la modificació del carril d'entrada per la carretera CV-375 de la Diputació en adreça l'Eliana (cap al Poliesportiu). I, de la mateixa manera, l'accés a la CV-35 per la CV-336 (Sant Antonio de Benaixeve) es veurà descongestionat en modificar l'entrada a l'autovia per als vehicles procedents de Bétera que evitaran aconseguir la rotonda de Sant Antonio. 
Finalment, un altre dels assumptes tractats han sigut les pantalles acústiques per a mitigar el soroll procedent de l'autovia que serà abordat per l'empresa concessionària de la CV-35, no obstant açò, al marge d'aquests, Ajuntament i Conselleria van a iniciar una valoració tècnica. 
El primer edil de l'Eliana, Salva Torrent, ha valorat molt positivament aquesta trobada "en dos anys la nova Generalitat i Diputació han atès totes les peticions de l'Ajuntament que abans queien en sac trencat, han tornat a encendre els fanals de l'autovia i els accessos de l'Eliana, han millorat la recollida de pluja en carreteres on es produïen inundacions i ara van redissenyar, juntament amb nosaltres, els accessos principals al municipi" i ha afegit "des del govern municipal estem molt pròxims a la ciutadania que ens trasllada peticions que redunden en l'interès general i intentem implementar-les al més prompte possible". 
Per la seua banda, l'edil d'urbanisme, Mercedes Berenguer, ha manifestat que "totes aquestes accions reforcen la nostra idea de ciutat amable amb el medi ambient i els vianants, incrementant la seguretat i accessibilitat en els nostres desplaçaments".


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon