Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana participa en el campionat d'Espanya de Karate amb 5 representants del Club local

Víctor Rubio, Natalia Atienza, Mónica Hernández, Nacho Hernández i Raúl Gajete competiran el cap de setmana vinent a Santiago de Compostel•la per ser els millors del país.

Els primers a aconseguir un lloc en el Campionat d'Espanya van ser Natalia Atienza i Raúl Gajete després de penjar-se sengles medalles d'or en el Campionat Autonòmic. Però l'alegria del Club de Karate Ni Sente Nashi no va acabar ací ja que en el Intercomunitari celebrat recentment 3 membres més van aconseguir una plaça per al Nacional. 

Així doncs, són 5 els representants del karate de l'Eliana els que competiran per ser els millors d'Espanya el cap de setmana vinent, 17-19 novembre, a Santiago de Compostel•la. Tots ho faran en la modalitat de kumite encara que en categories diferents; Natalia, Raúl i Mónica en cadet, Nacho Hernández en junior i Víctor Rubio com sub 21.

Independentment del resultat, participar en la competició de karate més important del país ja és per a sentir-se orgullosos. I així li l'han traslladat tant des de l'Associació de Clubs Esportius de l'Eliana com des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament. 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon