Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Àrea d'Ocupació i Recursos Humans de l'Ajuntament de l'Eliana prepara l'oferta formativa per a 2018

S'organitzaran cursos  cursos que versen sobre informàtica, webs i idiomes

Per a completar-la de la manera més eficaç i útil per al conjunt de la ciutadania s'ha disposat un formulari en el web de l'Ajuntament de l'Eliana perquè qualsevol persona interessada a participar en cursos de formació proposen temes i cursos que puguen resultar-los d'interès.

Des de l'àrea d'Ocupació insisteixen que són cursos dirigits tant a aturats com a persones que també disposen d'una ocupació, doncs en la majoria dels casos no es tracta de formacions integrals sinó més aviat complementàries o útils per a exercir habilitats informàtiques, lingüístiques, etc.

De moment els cursos més sol•licitats són aquells que tenen a veure amb idiomes (anglès o valencià), l'audiovisual i l'organització d'esdeveniments, habilitats informàtiques (Paquet Openoffice), llenguatge de signes, cursos d'intel•ligència emocional, atenció a la diversitat i atenció primerenca, entre uns altres.

Aquests cursos esmentats han sigut proposats per ciutadans i s'inclouran dins de l'oferta formativa 2018 que l'àrea d'Ocupació i Recursos Humans encara està ultimant. Així i tot avancen que per al pròxim any tornaran a realitzar-se cursos de gran acolliment en 2017 com a disseny gràfic amb GIMP, disseny web amb wordpress, Office avançat, ofimàtica bàsica amb programari lliure (Openoffice) o la creació d'una tenda online, entre uns altres que podrem consultar pròximament en la mateixa web de l'Eliana en l'apartat d'Ocupació.

L'any passat van tenir lloc prop d'uns quinze cursos dels quins va poder beneficiar-se el conjunt de veïns i veïnes del municipi, una oferta formativa molt abarcable que serveix de model per al pròxim any, en el qual a més plantegen incorporar altres formacions sobre alfabetització digital així com els relacionats amb elaboració de nòmines i comptabilitat.

Si vols participar amb alguna proposta solament és necessari omplir el formulari que apareix en la web: http://www.leliana.es/va/content/accions-formatives-2018 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon