Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La presentació de C.D.F.B L'Eliana conta amb pa resencia del jugador Geoffrey Kondogbia

Prop de 500 jugadors del club van ser presentats oficialment a l'afició en un esdeveniment molt entretingut

El Club de Futbol Base l'Eliana va presentar als seus equips de la temporada 2017-2018 en un esdeveniment en el qual els convidats d'honor van ser: el jugador del Valencia CF Geoffrey Kondogbia i les jugadores del Llevant UD Ana Buceta i Greta Espinoza. Els futbolistes de primera divisió van recolzar amb la seua presència al club de l'Eliana.


L'entitat futbolera va presentar als seus 30 equips per a aquesta temporada, en total quasi 500 jugadors, els qui van gaudir del seu moment de protagonisme en saltar al camp i amb la presència dels jugadors convidats amb els qui van poder fer-se unes fotos per al record. Alguns dels membres del club van ser més afortunats i van resultar guanyadors del sorteig de les pilotes de futbol signats pels futbolistes de primera divisió.

La presentació va començar amb una exhibició de l'Escola de Gimnàstica Rítmica de l'Eliana, primer amb una actuació del grup aleví de nivell federació avançat i, a continuació, del conjunt benjamí que participarà en el Campionat d'Espanya.

L'acte va concloure amb una gran foto de família dels 500 jugadors, entrenadors i autoritats. A l'acte van assistir l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, la regidora d'Esports Eva Santafé i el president de l'Associació de Clubs Esportius de l'Eliana i del propi club de futbol, Vicente Zamora, els qui van agrair la confiança dels pares i mares.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon