Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona organitza presentacions de llibres, sota el títol 'Lletres a la Vallbona' tots els divendres del mes de novembre

A partir de les 19:30 hores, en l'Aula Polivalent de la Casa de la Cultura.

La primera proposta (el pròxim 3 de novembre) és «La lluna per Tots Sants», obra d'Iván Carbonell. Es tracta d'un relat que aborda la història d'un misteriós genet que recorre els carrers d'Altea a les nits. No obstant això, aqueixos fets romanen entre l'oblit i el silenci: només quan hi ha lluna plena, en la nit de Tots els Sants.

La segona presentació de llibres serà el dia 10 de novembre. Tona Català és l'autora de «A la meua, què em passa?», un llibre en el qual comparteix les experiències vitals de la seua filla Carme en un to replet d'humor i tendresa. L'obra és una selecció de textos publicats per Català en el seu blog «Em fas una besada, bonica?». L'autora de les il·lustracions és Cristina Durán.

La tercera obra que es presentarà a la Pobla de Vallbona és «Com ales d'àngel negre», una novel·la eròtica escrita per Francesc Mompó (qui estarà acompanyat, durant la presentació, pel cantautor Carles Pastor). L'obra narra la relació masoquista que estableixen Armengol i Maria, que amb el temps es converteix en un procés d'alliberament de càrregues morals i d'alliberament personal.
El dia 24 de novembre es presentarà l'obra «La colla de Bèrnia», un conte infantil dirigit a xiquets i xiquetes de 6 a 9 anys. Manel Arcs i Jaume Noguera són els autors d'un llibre que narra la història d'un grup de jóvens intrèpids que s'organitzen per a fer front a una adversitat. A part del valor literari d'aquest conte, existeix una clara voluntat de transmetre valors (treball en equip, negociació per a afrontar els problemes, creativitat...) als menors que lligen aquesta obra.

El mes de desembre seguirà amb la mateixa dinàmica: així, l'aula polivalent de la Casa de la Cultura acollirà la presentació de «Hada de Estrellas», obra de Conxa Estellés: una obra tendra que narra les diferències que existeixen entre els xiquets que gaudeixen d'una bona salut i els qui no tenen aqueixa sort. Els beneficis que es generen amb la venda d'aquest àlbum il·lustrat es destinaran a la recerca del càncer infantil.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal