Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El reciclatge a l'Eliana bonifica als veïns i veïnes fins a 50 euros en el rebut del Consorci Valencià d'Interior

La planta de Llíria, és la infraestructura de valorització de residus més important que gestiona els residus dels 250.000 habitants de les cinc comarques agrupades del Consorci València Interior.  

Tots els veïns i veïnes que reciclen de forma habitual en els eco parcs compten amb una targeta per mitjà de la qual queden reflectits els quilos de residus que rebutgen, açò va sumant punts: a més quilos de residus reciclats, més punts. Així doncs, en funció de la quantitat que es recicla, a final d'any, es pot obtenir fins a 50 euros de bonificació en el rebut. Enguany, s'han emès 2.113 rebuts amb descomptes i l'import total bonificat al conjunt de la ciutadania de l'Eliana ascendeix als 14.673 euros.

L'edil de serveis urbans, Marta Andrés, ha volgut recordar que “l'Ajuntament també ofereix un servei de recollida d'estris vells a domicili tres dies per setmana (dilluns, dimecres i divendres), podent sol·licitar la recollida per diferents vies: telefònicament, mitjançant correu electrònic o a través de la app línia verda”. I ha conclòs “l'Ajuntament aposta sòlidament pel reciclatge i per una política ambiental respectuosa amb el nostre entorn, sensibilitzant des de fases primerenques als més joves sobre la importància del reciclatge i posant els mitjans efectius per a poder fer-ho”.

eco parc l'Eliana

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon