Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El procés de Participació Ciutadana d'Olocau en els pressupostos tria un projecte de protecció front als incendis forestals com a primera de les opcions

L’Ajuntament d’Olocau ha informat que finalitzat el termini de votació dels Pressupostos Participatius, hi-hà resolució del Consell de Participació Ciutadana que dóna compte dels resultats d’aquesta. 

Les propostes més votades s’inclouran al pressupost municipal de 2018 fins a cobrir la despesa prevista per a eixe tema, tal com s’expressa a l’article 10 punt 10 del Reglament d’Elaboració dels Pressupostos Participatius de la Vila d’Olocau.

L’Ajuntament es mostra satisfet i agraeix la seua participació a tot el veïnat i els recorda que aquesta és també una forma d’incidir en la política municipal per al nostre poble. Esperem que la participació seguisca creixent i que la població s’implique a la presa de decisions municipals, mitjançant els diversos canals que, ara mateix, ja hi són a la seua disposició.

La resolució del Consell de Participació Ciutadana

A  la  vista  del  resultat  de  la  votació,  el  Consell  de  Participació,  reunit  en  Sessió  Plenària,  eleva  a l'Equip de Govern Municipal, les següents consideracions:
1.  Considerar  guanyador  i,  per  tant,  el  projecte  que  primer  hauria  de  dur-se  a  terme,  per  haver obtingut   42   vots,   és   l'anomenat   Protecció   per   als   incendis   forestals,   presentat   pel   Grup Municipal del PSPV-PSOE.
2. En segon lloc, i amb 19 vots, va quedar el projecte presentat per l'Associació de Veïns La Lloma:
Pista de Pàdel a La Lloma.
3.  Que  en  tercer  lloc,  amb  19  vots,  va  quedar  situat  el  projecte  presentat  pel  Grup  Municipal Compromís:  Rehabilitació  del  Safareig,  però  que  per  acord  es  va  decidir  que  l'Ajuntament actualitzaria un projecte que ja està realitzat.
4.  Que  en  quart  lloc,  i  amb  17  vots,  va  quedar  el  projecte,  també  presentat  pel  Grup  Municipal Compromís: Passos elevats a la Urbanització Pedralvilla.
5.  I  en  cinqué  lloc,  i  amb  16  vots,  va  quedar  el  projecte  presentat  per  l'Associació  de  Veïns Pedralvilla: Aparells de gimnàstica per a majors al Parc Nauiba.
6.  El  Consell  de  Participació  Ciutadana  recorda  a  l'Ajuntament  el  seu  compromís  amb  els Pressupostos Participatius i l'insta a posar en marxa la realització d'aquests, segons indica l'article
10, punts 10 i 11 del Reglament d'Elaboració dels Pressupostos Participatius de la Vila d'Olocau, en el termini de temps més breu possible.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon