Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Divendres 24 a l'Eliana, Teresa Viejo presenta la seua última obra en el Centre Sociocultural, en una altra edició de 'Trobades Literàries'

La periodista i escriptora Teresa Viejo serà la protagonista, divendres que ve, d'una nova edició de l'espai de divulgació 'Trobades Literàries', que se celebra en Centre Sociocultural de l'Eliana.

Divendres que ve, 24 de novembre, el Centre Sociocultural de l'Eliana acollirà una nova edició de 'Trobades Literàries', una activitat que presenta i modera el crític literari Lluís Andrés. En aquestes jornades es presenten les noves obres d'escriptors del nostre país.

La protagonista, en aquesta ocasió, serà la periodista i escriptora Teresa Viejo, qui també és ambaixadora d'Unicef. Llicenciada en Periodisme, també va estudiar Sociologia. Posseeix una àmplia experiència en radi, televisió i premsa escrita, i és autora de diversos assajos i novel·les.

A partir de les 19:00 hores i en el Centre Sociocultural de l'Eliana, Teresa Viejo presentarà la seua última novel·la: 'Animals Domèstics', una història d'amor i desig, en el qual s'entremesclen desitjos i mentides, en el qual la venjança s'obrirà camí.

Lluís Andrés actuarà com a moderador i, juntament amb l'autora, intervindrà també Ginés Llorca (qui és el delegat d'Antena 3 a València). Tots aquells que desitgen conéixer una mica més d'aquesta història, així com de la mateixa escriptora, tenen una cita ineludible, el pròxim dia 24 de novembre.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon