Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera fa un reconeixement als 5 agents de policia que porten 25 anys en el municipi, amb motiu del Dia de la Policia Local

També a l'agent Alejandro Campos -ara en excedència- per la seua tesi doctoral suma cum laude, i finalment als guanyadors del Campionat de Tir disputat el dia anterior a les instal.lacions de la Policia Local de Bétera.

El 28 de novembre se celebra el Dia de la Policia Local i este 2018 ha vingut carregat de reconeixements. En primer lloc, als cinc agents que durant 25 anys han treballat al servici del poble; en segon lloc

L'acte començava amb un vídeo realitzat pels integrants de la Quarta Secció Operativa del 2016, en què es reflectia el dia a dia dels agents de la Policia Local de Bétera, utilitzant tant imatges reals com representades pels seus protagonistes. A continuació es va procedir a l'entrega de les medalles als agents amb 25 anys de servici: l'agent Alejandro Maldonado, l'agent Pascual Tolosa, l'oficial Vicente Martí, l'inspector Ramón Bonastre i l'inspector en cap de la Policia Local de Bétera, José Quilis Llop.
També es va fer entrega a l'inspector en cap de dos fotografies dels precedecessors de l'actual cos, de l'any 1979, després de les primeres eleccions municipals.
L'agent Alejandro Campos, hui en dia en excedència ja que és jutge amb plaça a Ontinyent, va rebre una placa per la seua tesi doctoral valorada amb nota suma cum laude sobre "La policia local com a policia integral bàsica dins del model policial espanyol".

Finalment, es lliurà un trofeu als tres primers classificats del Campionat de Tir disputat la vespra i en què participaren Guàrdia Civil i policies de Serra, Nàquera, Sant Antoni de Benaixeve i Bétera: Vicent Escuder, tercer classificat (Policia Local de Bétera), Juan Antonio Ibáñez, segon classificat (Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve) i Leopoldo Navarro, primer classificat (Policia Local de Bétera).

L'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís) després de felicitar tots els guardonats, destacà el treball ingent d'este cos, necessari per a garantir un govern democràtic, a l'hora que va assenyalar que algunes persones "tenen una visió sesgada, inclús distorsionada del vostre treball. Vos veuen posar multes i patrullar pel poble, però no saben que feu xarrades a l'alumnat sobre drogues, assetjament o educació viària; que sou medidadors en conflictes entre veïns; que rescateu animals i feu controls d'alcoholèmia i drogues entre moltes altres accions que ens ajuden a viure millor, en un espai de respecte".

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon