Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

40 professors de tots els centres, públics i privats de l'Eliana assistiran a la jornada educativa Educar amb 3 cs: Capacitat, competència i cor.

L'Eliana participa en la jornada d'innovació educativa per al professorat EDUCAR AMB 3 CS, impartida per Mar Romera

•    Es tracta d'una aposta de la regidoria d'Educació i Infància per atraure nous sistemes i mètodes en honor d'afavorir la qualitat de l'educació de tots els escolars de l'Eliana.

L'Ajuntament de l'Eliana a través de la Regidoria d'Educació i Infància i dins del projecte “L'Eliana ciutat educadora” inclou en el seu programa anual en el municipi, la realització de jornades educatives dirigides al professorat local de l'Eliana i és per açò que el dissabte 2 de Desembre els docents de L'Eliana participaran en una jornada que versarà sobre la intel•ligència emocional: Educar amb 3 Cs, on s'incideix en la importància de prendre en consideració als més xicotets, doncs són paràmetre i garantia de les necessitats de tots els ciutadans.

Educar amb les 3 Cs “Capacitat, competència i cor”, és un projecte que s'assenta sobre bases fermes així com propostes investigativas actuals i validades. En aquestes jornades es pretén realitzar un intercanvi d'experiències didàctiques, convivència així com metodologies engegades en els diferents centres educatius per a promoure i incrementar coneixements, nous mètodes d'ensenyament i innovadores eines pedagògiques que tinguen com a objecte l'aprenentatge emocional.

La jornada estarà impartida la ponent Mar Romera, llicenciada en pedagogia i psicopedagoria, especialista en intel•ligència emocional i autora de diversos llibres dedicats a l'escola, infància i la didàctica activa. Romera és a més vicepresidenta de l'Associació Pedagògica Francesco Tonnuci, el creador de la Ciutat dels xiquets. En aquesta línia s'està treballant a nivell local, amb l'engegada del Consell de Xiquetes i Xiquets, integrat en el futur Pla d'Infància i Adolescència de L'Eliana, amb l'objectiu que els xiquets i xiquetes s'expressen lliurement i puga participar de forma activa en la presa de decisions que els incumbeixen.

Eva Santafe, edil d'Educació i infància, veu molt necessària “la realització d'accions complementàries amb els docents que ajuden a desenvolupar projectes en els quals els xiquets siguen els protagonistes, coneixent nous mètodes, recursos, materials, pensaments i experiències i agraeix a tot el professorat la seua resposta i participació, exemple del seu ferm compromís amb l'educació en el municipi de L'Eliana.”** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon