Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

40 professors de tots els centres, públics i privats de l'Eliana assistiran a la jornada educativa Educar amb 3 cs: Capacitat, competència i cor.

L'Eliana participa en la jornada d'innovació educativa per al professorat EDUCAR AMB 3 CS, impartida per Mar Romera

•    Es tracta d'una aposta de la regidoria d'Educació i Infància per atraure nous sistemes i mètodes en honor d'afavorir la qualitat de l'educació de tots els escolars de l'Eliana.

L'Ajuntament de l'Eliana a través de la Regidoria d'Educació i Infància i dins del projecte “L'Eliana ciutat educadora” inclou en el seu programa anual en el municipi, la realització de jornades educatives dirigides al professorat local de l'Eliana i és per açò que el dissabte 2 de Desembre els docents de L'Eliana participaran en una jornada que versarà sobre la intel•ligència emocional: Educar amb 3 Cs, on s'incideix en la importància de prendre en consideració als més xicotets, doncs són paràmetre i garantia de les necessitats de tots els ciutadans.

Educar amb les 3 Cs “Capacitat, competència i cor”, és un projecte que s'assenta sobre bases fermes així com propostes investigativas actuals i validades. En aquestes jornades es pretén realitzar un intercanvi d'experiències didàctiques, convivència així com metodologies engegades en els diferents centres educatius per a promoure i incrementar coneixements, nous mètodes d'ensenyament i innovadores eines pedagògiques que tinguen com a objecte l'aprenentatge emocional.

La jornada estarà impartida la ponent Mar Romera, llicenciada en pedagogia i psicopedagoria, especialista en intel•ligència emocional i autora de diversos llibres dedicats a l'escola, infància i la didàctica activa. Romera és a més vicepresidenta de l'Associació Pedagògica Francesco Tonnuci, el creador de la Ciutat dels xiquets. En aquesta línia s'està treballant a nivell local, amb l'engegada del Consell de Xiquetes i Xiquets, integrat en el futur Pla d'Infància i Adolescència de L'Eliana, amb l'objectiu que els xiquets i xiquetes s'expressen lliurement i puga participar de forma activa en la presa de decisions que els incumbeixen.

Eva Santafe, edil d'Educació i infància, veu molt necessària “la realització d'accions complementàries amb els docents que ajuden a desenvolupar projectes en els quals els xiquets siguen els protagonistes, coneixent nous mètodes, recursos, materials, pensaments i experiències i agraeix a tot el professorat la seua resposta i participació, exemple del seu ferm compromís amb l'educació en el municipi de L'Eliana.”



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal