Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana dedicarà 1500 euros del pressupost per a subvencionar l'ús del valencià entre les associacions

L'Ajuntament de l'Eliana ha publicat les bases de la convocatòria d'ajudes destinades a associacions cíviques sense finalitat lucrativa que es troben inscrites en el registre d'associacions del consistori per a la posada en pràctica d'activitats relacionades amb la promoció de l'ús del valencià. 
 
L'objectiu de la convocatòria és recolzar accions o activitats pròpies d'aquelles associacions que afavoreixen i potencien l'ús social del valencià així com el seu procés de normalització en el municipi. 
 
Amb aquestes ajudes l'Ajuntament de l'Eliana pretén que estes associacions emprendran accions de recuperació de l'ús de valencià. 
 
L'import destinat a aquestes ajudes per a l'exercici 2017 és d'1.500 euros. Les entitats hauran de complir una sèrie de requisits que es ponderaran amb un màxim de fins a 55 punts sobre els quals s'assignarà la quantitat definitiva a percebre. 
 
Estes ajudes es lliuraran a aquells que complisquen amb una sèrie d'accions com les quals tenen a veure amb les activitats que afavoreixen, difonen i promouen l'ús del valencià i de la cultura valenciana en general. També, quant a publicacions o altres materials de difusió i divulgació informativa, com a llibres, revistes, fullets i fins i tot pàgines web en valencià, són susceptibles de rebre aquesta subvenció. 
 
La sol•licitud es presentarà per via telemàtica mitjançant el Registre General d'Entrada de la seu electrònica (https://sede.leliana.es/), amb signatura digital especificant la direcció a la Alcaldia-Presidència de l'Ajuntament de l'Eliana, mitjançant una instància a emplenar i signar per la persona que represente legalment a l'entitat que demanda la subvenció.
 
La sol•licitud es presentarà en paper en el Registre General d'Entrada de l'Ajuntament. Les sol•licituds podran presentar-se fins al dia 10 de novembre, data límit per a lliurar tota la documentació.
 
 
Per a més informació sobre requisits i documentació consulte les bases en:
http://www.leliana.es/sites/default/files/u4/bases.pdf
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal